Има много подвеждаща информация и погрешни схващания за това какво

...
Има много подвеждаща информация и погрешни схващания за това какво
Коментари Харесай

5 истини за психическата сила

Има доста подвеждаща информация и неправилни схващания за това какво значи да сме душевен мощни. Ето пет истини за умствената и прочувствена улегналост, които Ейми Морин споделя в своята книга:
1. Да сте душевен мощни не значи да сте груби. Няма потребност да се превръщате в роботи или да изглеждате корави. Вместо това просто действайте в синхрон с ценностната си система.
2. Психическата мощ не изисква от вас да пренебрегвате страстите си . Когато увеличавате психическата си мощ, вие не потискате страстите си, а ги разбирате по-добре. Можете да анализирате по какъв начин те оказват въздействие върху мислите и държанието ви.
3. Да сте душевен мощни не значи да разчитате само на себе си . Когато приемате, че не знаете всички отговори, когато молите за помощ и когато признавате, че вярата ви в по-висша мощ ви прави по-устойчиви, вие показвате, че имате предпочитание да станете по-силни.
4. Да сте душевен мощни не значи да мислите позитивно . Крайно позитивните мисли могат да бъдат затруднение, колкото и извънредно отрицателните. Психическата мощ е в това да разсъждавате реалистично и рационално.
5. Психическата мощ не е просто най-новата известна наклонност в логиката на психиката. Също както светът на физическите извършения е цялостен с съвременни диети и фитнес трендове, сферата на логиката на психиката постоянно изобилства от преходни хрумвания за това по какъв начин да станете най-хубавите хора. Психическата мощ не е наклонност. От 60-те години на предишния век насам логиката на психиката оказва помощ на хората да се научат по какъв начин да трансформират мисленето, възприятията и държанието си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР