Има много новости в живота на семейство Кардашиян, тъй като

...
Има много новости в живота на семейство Кардашиян, тъй като
Коментари Харесай

Всичко, което знаем за бременностите в семейство Кардашиян

Има доста новости в живота на семейство Кардашиян, защото Клои Кардашиян, Ким Кардашиян и Кайли Дженър са чакат децата си през идната година. По-долу сме разгледали всички детайлности към бременностите.

Ким Кардашиян Уест

За третото си дете, Ким Кардашиан Уест и брачният партньор й Кание Уест търсят помощта на сурогатна майка. В началото на септември имаше клюки към това, а Ким, която беше доста отворена към интереса си към сурогацията, удостовери новината в предаването " Keeping Up With the Kardashians ". Третото дете на двойката ще се появи на бял свят през януари, посредством сурогатна майка от Калифорния, на която ще бъдат платени 45 000 $. Нито Ким, нито Кание са коментирали пола на детето досега.

Кайли Дженър

На 22 септември бе обявено, че 20- годишната Кайли Дженър е бременна от приятеля си Травис Скот. Рапърът и Гуруто на грима, които се срещат от пролетта, пред февруари ще се снабдят с момиченце. По това време, сп. " People " заяви, че бременността е била непредвидена.

Кайли още не е удостоверила бременността и оставя единствено Instagram профилът й да приказва за нея. След като се появиха новините за бременността, Кайли стартира да разгласява единствено неща, свързани с бизнеса й, само че тя направи фотография за рождения си ден, на която дърпа леко ризата си, с цел да покаже коремчето си.

 Всичко, което знаем за бременностите в семейство Кардашиян Kylie Jenner/Snapchat

На 13 октомври, Кайли още веднъж побърка почитателите си, като разгласява серия от видеа, на които е край басейн, само че не демонстрира корема си и не загатва нищо непосредствено за бременността. Тя акцентира фразата " Нищо няма да те нарани, бебчо ". Фразата се свърза с ария, само че почитателите започнаха да се чудят, дали не прави лек намек за бременността си.

Нейното безмълвие по тематиката не значи, че не се приготвя за първородното си дете. Но съгласно People Кайли пазари като луда, купувайки облекла за своето бебе.


 Всичко, което знаем за бременностите в семейство Кардашиян Instagram

На10 ноември, съвсем 2 месеца, откакто новината за бременността се популяризира, Кайли развълнува почитателите на Snapchat със серия от розови фотоси, за които се смяташе, че разкриват пола на бебето. Първо, тя показа фотография на маникюра си в бебешко розово, като сложи сърчица и цветни емотикони. След това тя показа розов стол и коледно дърво, които сподели, че са за коледните клипове на Kylie Cosmetics. Кайли бе снимана за пръв път след новината, до момента в който се качва на частен аероплан. На фотосите тя носи необятни облекла, с цел да прикрие коремчето си. По-късно тя съобщи, че фотосите са преправени с разнообразни стратегии.

Клои Кардашиян

На 26 септември доста медии оповестиха, че Клои, на 33 години, е бременна от приятеля си- баскетболистта Тристан Томпсън. Преди Клои да забременее, двамата говореха за деца. В шоуто на фамилията й, Клои съобщи, че Тристан желае да имат 5 или 6 деца. " Можем да стартираме с едно и по-късно да продължим да се разрастваме. Но в този момент, знаейки, че не пия противозачатъчни, е ужасно. Това е в действителност огромна крачка. "

През миналата година, Клои разделяше времето си сред дома си в Лос Анджелис и Тристан в Кливланд. Според списание People, двойката търси първия си дом, където да гледат бебето си.

Клои още не е удостоверила обществено бременността си, макар че почитателите се пробват да намерят намек за нея в Instagram. През юни, евентуално, когато е забременяла, тя направи празненство изненада за Тристан и написа " Мама+ баща " над фотосите. Но това може да се преглежда и като просто обръщения, които употребяват един към различен.

Клои е бременна в третия месец и чака момче.

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР