Има много неща, които хората правят, за да се подготвят

...
Има много неща, които хората правят, за да се подготвят
Коментари Харесай

Жена се подготвя да бъде майка, като се грижи за 13 бебета. Първото купува за 300 долара

Има доста неща, които хората вършат, с цел да се приготвят да станат родители – вървят на курсове, вършат йога, сменят пелени и така нататък Една двойка е избрала извънредно нетрадиционен метод по пътя на родителството.

27-годишната Джес Елис и годеникът й Ейвъри Раасен, 33 година, са “родители ” на 13 реалистични бебета кукли. Това е техният метод да почувстват какво е да си майка и татко, като за задачата двойката сменя пелени и извежда „ бебетата “ на разходка в колички.

Елис стартира да колекционира куклите играчки, реалистично моделирани по сходство на бебетата - в разгара на пандемията през май 2020 година, когато се усеща " самотна ".

" Винаги съм обичала бебетата - има нещо доста успокояващо в това да държиш бебе ", споделя Елис, която е от Източен Лондон пред South West News Service.

След като купува първото си " бебе " Ребека, едномесечно момиченце, за към 300 $, тя стартира да се вманиачава.

" В фамилията ми имахме няколко бебета - имам кръстница и това постоянно е бил обичаният ми стадий, когато някой е имал бебе - да можеш да държиш новородено е в действителност особено ", споделя Елис.

Втората си кукла купува през ноември 2020 година и е новородено на име Сам, което коства съвсем 700 $.

Елис е похарчила близо 7500 $ за сбирката си от бебета, която включва още едномесечната Джун, осеммесечния Бруклин, новородената Мануела, тримесечния Заин, новородената Лили, новородената Аналис, новородената Ария, Чарли, на 1 година, Пипа на 1 г.; и Джун на 4 година

Радостта от появяването на бебе в фамилията на един огромен музикант е неописуема - вижте видето.

Най-скъпото ѝ " дете " е Куки, недоносено момиченце, което ѝ коства 2100 $.

" Обичам да ги виждам и да, от време на време можеш да ги погледнеш и да се заблудиш, че са същински ", споделя Елис. " Много е лечебно да ги държа, в случай че съм уплашена или обезпокоена, това е доста успокояващо. В прочут смисъл те оказват помощ да се подготвиш за това да бъдеш родител. "

Въпреки че родителите постоянно споделят, че нямат обичано дете, Елис не се опасява да признае, че в действителност има фаворитка - Ария, най-новото ѝ дете.

" Често я държа в кошчето за кола, тъй като мисля, че там наподобява най-реалистично ", споделя тя.

Елис споделя, че от време на време хората бъркат куклите за същински бебетата, когато ги извежда на разходка на открито.

Нейният избраник Ейвъри поддържа увлечението й и даже й оказва помощ да сменя памперси и да ги облича.

" Куклите ми помогнаха да се науча да държа същинско бебе и да му променям пелените ", споделя Ейвъри.

Макар че годениците желаят да имат лично дете, те считат, че към момента не са подготвени, а 13-те кукли бебета им оказват помощ да се приготвят за родителството.

Все отново Елис осъзнава, че това са единствено кукли.

" Осъзнавам, че това не са същински бебета и постоянно ги оставям тук-там, където несъмнено не трябва да оставяш същинско бебе - като маса или диван ", признава тя.

Ladyzone.bg

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР