Има много начини, по които закъснелият полет може да развали

...
Има много начини, по които закъснелият полет може да развали
Коментари Харесай

Полетите на тази авиокомпания никога не закъсняват

Има доста способи, по които закъснелият полет може да скапе деня ви. Заради него можете да изпуснете идващият подобен, в случай че пътувате с прехвърляне, както и да изпуснете последния късмет за превоз до хотела.

Това е и повода самолетните компании да са в непрекъсната битка за понижаване на междинното им време за закъснение на самолетите им за клиентите им да бъдат задоволени от работата им.

От Official Aviation Guide се пробват да бъдат потребни на клиентите, като оферират лист с компаниите в сектора, които се оказват най-точни във връзка с полетите си. От интернационалната организация класират самолетните компании съгласно представянето им в точния момент (On-Time Performance). То отразява процентът на полетите, пристигнали до 14:59 минути от оповестеното време.

Според изчисленията най-точната самолетна компания не е някоя от огромните и най-популярни в света. Това е латвийската AirBaltic, като при нея впечатляващите 90% от полетите са в точния момент.

Втора след нея е Hong Kong Airlines с резултат от 88.83%, следвана Hawaiian Airlines Copa Airlines.

В класацията не са включени единствено стандартни, само че и такива от сегмента на бюджетните. Три от тях влизат в топ 20 на самолетните компании с най-точни полети. Това са испанската Vueling Airlines, сингапурската Jetstar Asia и японската Skymark Airlines.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР