Има много начини, по които Бог общува с нас. Понякога

...
Има много начини, по които Бог общува с нас. Понякога
Коментари Харесай

Не ги пренебрегвайте: 7 сънища, с които Бог ни изпраща предупреждение

Има доста способи, по които Бог поддържа връзка с нас. Понякога даже посредством сънища.
Ако желаете да разберете по-добре по какъв начин Бог приказва посредством сънища, значимо е да запомните, че Бог употребява тези послания, с цел да разкрие задачата на вашия живот.
Ето и какви могат да бъдат другите типове сън:
Сън преди пробуждане.
Библията дефинира съня в Книгата на Йов 33:15 по следния метод: ” В сън, в нощно привидение, Когато бездънен сън атакува индивидите, Когато сънуват на леглата си. ” Хората, които учат сънищата, споделят, че ние си спомняме сънищата, които виждаме последно, преди да се събудим. Те са най-големите “посланици ”.

Сън за предизвестие.
Бог може да употребява сънищата, с цел да ви предизвести за идна обстановка. Но не бъдете прекомерно подвластни от сънищата. Някои хора чакат те да бъдат изпращани всекидневно, само че това може да сътвори неточност и заблуждение.
Сън за научаването на избран урок.
Бог освен отваря ушите ни, само че и дава указания посредством нашите сънища. Той ни учи посредством сънищата, разрешава ни да разбираме някои обстановки. И ние би трябвало да сме отворени да приемем този урок.

Много действителен сън.
Сънищата могат да наподобяват доста действителни. Понякога даже можете да се разсъните тъжни или уплашени, само че след известно време осъзнавате, че това е било просто сън и се успокоявате. Помнете, посредством такива сънища Бог се пробва да ви каже нещо.
Сън за значимите неща.
Хората постоянно са упорити по отношение на посланията, които Бог дава. Ние не постоянно сме отворени към Божия глас. По време на сън Бог отваря черупката, която сътворяваме в сърцата си и която ни пречи да слушаме.

Греховен или неприятен сън.
Тъй като сънищата постоянно се оформят от мисли и облици в нашите мозъци, те постоянно ни демонстрират прегрешението в сърцата ни. В последна сметка Бог желае да сме мъртви за прегрешението и да не му разрешаваме да цари в нашите тела, сърца и мозъци.
Сън за разрушаването на невидимите ни стени.
Нашите сънища са създадени посредством нашето подсъзнание. В резултат на това те нормално заобикалят нашите механизми за самоотбрана. Бог може да се опита да употребява специфичен сън, с цел да унищожи стените, които ни пречат да забележим същинския ни капацитет.
Инфо: bukvarche.com

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР