Има много начини да се спечелят пари и да се

...
Има много начини да се спечелят пари и да се
Коментари Харесай

Тя се бори за Виктор Стоянов и... печели от въздуха! Виктория откри магията на парите

Има доста способи да се завоюват пари и да се работи от 9 до 18 ч. е най-скучният въобще! Или най-малко в това е уверена рускинята Виктория Капитонова, която преди време в собствен влог разгласи, че няма никакво намереине да работи в подобен график, тъй като освен целият ден е ангажиран, само че и парите са малко. 

Вместо това Виктория е разкрила магията на парите и то безусловно. Инфлуенсърката, която се опитва и за сърцето на Виктор Стоянов в " Ергенът " продава... календари за парични ритуали на месечна база. 

Виж още: Крах в любовта или злословия? Златка Райкова, Благо Джизъса и в действителност ли са разделени 

Срещу 30 лева всеки би имал достъп до 4 ритуала за пари. Какво съставляват ли? На магичната дата 22.2.2022 година Виктория показа за един подобен обред. Тогава трябваше да напишем на листче предпочитание в съобщителна форма, да го сложим под чаршафа на равнището на кръста, а на сутринта да го прочетем на глас. И по този начин три нощи, като на последната листчето се гори с восъчна свещ. " Пепелта се вее във вятъра, пускайки желанията в осведомителното поле на планетата ".

Кое не ви звучи разумно? Ако не проработи, най-вероятно сте изгорили листчето не с восъчна свещ, а със запалка, което е груба неточност. 

Виж още: 24-годишна девица с тяло за грях: Елвира шокира цяла България с най-личното си признание 

Иначе, в случай че желаете да имате даже още повече пари, отново няма потребност да работите! Може против 50 лева на месец да сте част от маратона за финансово обилие. Така като се изключи че ще можете да вършиме сходни ритуали, ще получавата е препоръки за финансова просветеност от Капитонова. Виктория също така води и медитация, отдадена на финансовото благоденствие. 

Самата Виктория във влог изясни, че си пада по " съветската школа ", когато става въпрос за мъже. Това са мъже, които покриват потребностите на жена си. Става въпрос за разноски по жилището, автомобила и тн. Освен това желае мъжът до нея да е сензитивно по-голям, най-малко 7 година би трябвало да им е разликата. Така че може би първо би трябвало да покриете този " съветски стандарт " и след това да се отдадете на ритуалите, с цел да имат по-голяма мощ.

Изображение: https://www.instagram.com/victoriakapitonova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР