Има много начини да разберете дали някой мъж си пада

...
Има много начини да разберете дали някой мъж си пада
Коментари Харесай

Знаци, че Той ви харесва, но е прекалено срамежлив

Има доста способи да разберете дали някой мъж си пада по вас или не. Когато един мъж ви харесва, той ще се държи по метод, който по всякакъв начин цели да ви впечатли, да грабне вниманието ви и да си обезпечи опция за по-нататъшни стъпки към сърцето ви. Ако обаче свенлив мъж е влюбен във вас, нещата стоят по малко по-различен метод.

Природната стеснителност и неустановеност постанова някои угризения, които пречат на срамежливите мъже да печелят женското внимание.

Със сигурност обаче не е невероятно да разберете дали някой срамежливко си пада по вас, стига да се вгледате в знаците. Те са там, би трябвало просто да ги регистрирате. Понякога ще са нелогични. Ще ви слагат в обстановка да се чудите дали не си въобразявате, че ви харесва. В идващия миг ще се разколебаете дали пък не желае да сте повече от другари.

Оставете нормите и стандартите и вижте по какъв начин би реагирал един свенлив интроверт, който се чуди по какъв начин да покаже благосклонностите си към вас.

Неговият език на тялото ще ви подскаже

Дори, в случай че един мъж не е изразил вербално възприятията си към вас, невербалните знаци приказват от негово име. Ако водите неналожителен диалог и той стои изправен тъкмо пред вас и ви гледа в очите, следи всяка ваша дума и се старае да ви схваща и поддържа, това несъмнено е знак за интерес към вас от негова страна.

Обърнете внимание дали се любува и на дребното, което сте си споделили. Чувства ли се неудобно, в случай че каже нещо неуместно? Задава ли ви въпроси, които не са прекомерно настойчиви, само че които въпреки всичко демонстрират неговия интерес?

Ако той прави всички вероятни подстъпи към вас, то е тъй като ви харесва.

Усилията, които прави

Човек в никакъв случай не знае по какъв начин ще реагира след отменяне или тежка разлъка. По-чувствителните и интровертни мъже страдат и претърпяват тези обстановки по-тежко. Много постоянно в основата на тяхната неустановеност е точно терзанието от още един отрицателен и мъчителен опит във връзките.

Любовта все пак е възприятие, което не можем да направляваме. Когато тя се появи или най-малко се появи интерес към някого, срамежливият мъж въпреки всичко прави изпитание да открие път към обекта на възприятията му.

Ако забележите, че той търси по-задълбочен контакт с вас, помни какво сте му казвали в предходни диалози, изненадва ви прелестно с дребни жестове, прави похвали, подценява себе си поради вас, въобще по всякакъв начин се пробва да ви впечатли, несъмнено ви харесва, само че се чуди по какъв начин да ви го покаже.

Проявяващият интерес мъж се вижда по напъните, които прави. Обърнете внимание на вълнението му, когато споделя или прави нещо, обвързвано с вас.

Начинът, по който той се пробва да открие вашия интерес

Срамежливият мъж се опасява от отменяне, поради което той избира първо да предизвика демонстрация на интерес от страна на дамата, с цел да е сигурен дали да продължи.

Един срамежлив мъж ще откликне и ще се разгърне щом усети, че и вие го харесвате и не бихте го злепоставили. Например, в случай че поемете самодейността да излезете на среща или да обядвате дружно, няма подозрение, че той ще откликне без съмнение. Тогава ще разберете най-отчетливо неговите стремежи към вас./az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР