Има много малко събирателни точки между формациите в правителството. Тактиката

...
Има много малко събирателни точки между формациите в правителството. Тактиката
Коментари Харесай

Проф. Румяна Коларова: основните приоритети на всяка една от партиите в правителствената коалиция, просто са несъвместими

Има доста малко събирателни точки сред обединенията в държавното управление. Тактиката от кръглите маси да се отсрочват проблеми към този момент дава недостатъци. За обществото става все по-видимо, че партиите са закрепени към личните си цели. Това съобщи Христо Панчугов в студиото на " Тази заран " по bTV.

" Проблемите на обединението не са еднопорядкови. Имаме проблем с влизането във властта. Първоначално изглеждаше като че ли тези проблеми не съществуват, тъй като те се бяха договорили за кардинални министерства.

Второто е обвързвано с постигането на главните цели на всяка една от партиите. Тук казусът е, че те просто са несъвместими. На всички партии им се постанова да създадат сложни политически ходове, а всяка партия не е подготвена да заплати за тях ", разяснява Румяна Коларова.

Според Панчугов огромният въпрос е за какво да се задържи това държавно управление, тъй като до този миг то демонстрира неефективност. По думите на Коларова протичащото се към Министерство на регионалното развитие демонстрира, че служебните държавни управления са създали " огромен гаф ".

" Нагласите на българските гласоподаватели претърпява изкривяване. То е обвързвано с ареста на Борисов, Горанов и Арнаудова. Избирателите не тържествуват към този момент, само че част от тях имат потребност да обяснят, че не поддържат това държавно управление.

Подкрепата за ръководещата коалиция се свива до там, че нейните симпатизанти се изясняват за какво я поддържат ", изясни тя. Панчугов беше безапелационен, че формулата на обединението е обвързвана с ръководство на министерствата като " феодални царства ".
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР