Има много лесни за разпознаване знаци, че даден колега си

...
Има много лесни за разпознаване знаци, че даден колега си
Коментари Харесай

Седем знака, че колегата ви си пада по вас

Има доста лесни за различаване знаци, че даден сътрудник си пада по вас. Когато един мъж харесва една жена, офис пространството не може да го спре, нито пък да потисне неговите планове и стремежи. Все отново, в случай че се чудите дали избран сътрудник е заинтересован от личността ви, можете да следите за следните знаци:

1. Ако даден сътрудник ви харесва, той ще откри метод да разбере дали сте обвързана
Най-вероятно той непосредствено ще попита за статуса ви във връзка с персоналния ви живот. Колегата ви ще откри тънък или по-явен метод да ви разпита имате ли специфичен човек в живота си. Може да прави и мнения, с които да ви предизвика да му разкриете повече за сантименталния си живот.

2. Той постоянно ще се пробва да ви ангажира в диалог
Ако сътрудника ви все гледа да ви заприказва по случайни и даже незначителни тематики, макар че и двамата си имате работа, значи изрично ви харесва. Същото се отнася и в случай че все гледа да се приближи до вас, макар че офисът ви е цялостен с хора.

3. Той постоянно е подготвен да ви помогне
Ако този сътрудник в никакъв случай не ви отхвърля помощ, то несъмнено към този момент се досещате, че ви харесва. Ако даже в случаите, когато е покрит с работа, той избира да пристигна до вашето бюро и да ви предложи помощта си, значи изрично си пада по вас. Същото важи и в случаите, когато предлага да отиде да ви купи кафе/нещо за ястие (ако вие не можете), когато е подготвен да покрие промяната ви и т. н. – услуги, които не би направил за всички други колежки.

4. Той е почтен с вас
Ако този сътрудник постоянно е прям с вас и ви споделя персонални неща за себе си, то значи той има особено отношение към вас.

5. Той споделя своите бъдещи проекти с вас
Ако този мъж ви споделя за проектите си в кариерата, в случай че споделя задачите си в живота, то той е много впечатлен от вас. Мъжете не са склонни да споделят упоритостите си с всички. Те го вършат единствено по две аргументи: да впечатлят дадена жена или да получат поощрение.

6. Той ви разсмива
Поведението на флиртуващия мъж незабавно си личи, когато той стартира интензивно да се пробва да развесели дадена жена. Хуморът е средство, което постоянно се употребява от мъжете да впечатлят дамите. Ако този сътрудник се майтапи с вас и гледа с него постоянно да ви е занимателно, значи си пада по вас.

7. Той знае наизуст вашия график
Ако този сътрудник помни по кое време са ви назначили на работа, в случай че знае работния ви график, в случай че помни рождения ви ден и т. н., значи той просто се интересува от вас и желае по-задълбочени връзки с вас.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР