Има много конфликтни ситуации в шоубизнеса. Често те излизат отвъд

...
Има много конфликтни ситуации в шоубизнеса. Често те излизат отвъд
Коментари Харесай

Трите най-мразени актриси в Холивуд - според руска агенция

Има доста конфликтни обстановки в шоубизнеса. Често те излизат оттатък рамките на филмовите продукции, пръскайки тиня в пресата. Някои холивудски звезди се държат по подобен метод, че е мъчно сътрудниците им да се примирят с провокативното им държание. Кои са образците - БГНЕС обобщава на база материал на РИА Новости:
Ан Хатауей
Постепенно Ан стана най-мразената актриса измежду сътрудниците си. Арогантността и непоносимият ѝ темперамент стимулират актьорите да не я канят на обществени събития. Освен това артистите считат, че като актриса и човек Ан е две разнообразни персони. Колегите ѝ презират напрегнатата ѝ усмивка, зад която като че ли се крие ненавист към обкръжението ѝ.
Кристина Агилера
Безспорно певицата е надарена, наподобява ужасно и се пробва да завоюва сърцата на почитателите. Въпреки че в Холивуд, почтено казано, не е изключително харесвана. Според сътрудници, зад красива фасада се крие сложен темперамент. Известно е, че като член на журито в шоуто " Гласът на Америка ", Кристина много студено е възприемала младите и надарени участници. В допълнение, тя се слави с грубото си държание.
Анджелина Джоли
Въпреки голямото количество положителни каузи, Анджелина е обект на злост от страна на сътрудниците си. Разбира се, мнозина искрено ѝ завиждат поради високите възнаграждения и това, че е търсена от режисьорите. Други намират актрисата за арогантна. Причината за това са някои изявленията със звездата, в които тя назовава известни персони глупави.
Освен това елементарните американци също не я харесват. Според тях е невероятно да ѝ се елементарни с пристрастеността към неразрешени вещества в предишното. А и хората не могат да не помнят, че раздели Брат Пит от фамилията му - по-точно от Дженифър Анистън.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР