Има много женски похвати и техники, които биха привлекли така

...
Има много женски похвати и техники, които биха привлекли така
Коментари Харесай

10 женски качества, които омайват мъжете

Има доста женски похвати и техники, които биха привлекли по този начин мечтаното внимание на мъжа.

Истината обаче е да бъдем себе си и да използваме най-силните си страни. Това е най-печелившата тактика, а и ключът към мъжкото сърце.

Най-важното е да се усети вярно индивида, по-късно всичко идва на мястото си, точно тъй като сме дами и усещаме по кое време, къде и по какъв начин да се държим.

1. Усмивката

 10 женски качества, които омайват мъжете

Няма по какъв начин да не стартираме с едно от най-силните оръжия на една жена, а точно нейната усмивка. Тя е способна да разбие ледовете, да внесе въодушевление и да отпусне събеседника. Не инцидентно, най-срещаната имитация измежду мъжете е – „ влюбих се в усмивката ѝ “.

Усмивката демонстрира, че дамата е лъчезарна, положителна и естествена. Тя е знак за възприятието на комфорт в компанията на един мъж. В последна сметка се замислете кой мъж би желал да се излиза с намръщена жена.

2. Косата

 10 женски качества, които омайват мъжете

Макар че всеки мъж има друг усет, множеството представители от мъжкия пол са ценители на дългата и здрава коса. Вярно е, че мъжете са признати за по-повърхностни същества, само че въпреки всичко обръщат внимание и на друго, с изключение на на тялото в една жена, а точно на косата.

Когато една дама е с добре поддържана коса, това не оставя неусетно. Замислете се, какъв брой постоянно мъжът до вас си играе с косата ви, харесва аромата ѝ и така нататък Макар че може да звучи леко клиширано, това е истината.

3. Облеклото

 10 женски качества, които омайват мъжете

Продължаваме с още образци за външният тип на една жена, които в реалност притеглят мъжете. Дрехите са прийом, посредством който привличаме вниманието към себе си и като дами, знаем най-добре какво да облечем, с цел да приковем мъжките погледи.

Господата отдават внимание на облеклото на своята дама, по него освен оглеждат изкусните ѝ форми на тялото, само че и се срещат с нейния усет. Не се заблуждавайте, че това са просто облекла, те демонстрират нашата същина и мъжете са осведомени с това.

4. Маникюрът

Навярно сте чували израза – „ Ноктите са визитната картичка на една жена “, в случай че не сте, запомнете го, тъй като е тъкмо по този начин. Макар да е една дребна детайлност във визията на една жена, сигурно не остава незабелязана от мъжкия пол. При първи срещи е напълно обикновено да бъде обърнато внимание на ръцете на дамата. Колкото по-поддържан е маникюрът, толкоз по-добро усещане основава у него. Ноктите на една жена демонстрират значително, какъв брой се грижи тя за външния си тип.

5. Маниерите

Езикът на тялото надалеч не е за подценяване. Макар че ние дамите повече обръщаме внимание на жестовете, от време на време и мъжете виждат избрани неща. Когато против мъжа стои дама, която има по-богата жестикулация, това буди интереса от негова страна. Подсъзнателно в него се построява облик на забавна и прочувствена персона.

Всяка жена знае чудесно къде и пред кого по какъв начин да се държи, изключително в случай че задачата ѝ е да притегли нечие мъжко внимание. Похвати като прибиране на косата настрана, секси кръстосване на крайници или лек досег към мъжа, също демонстрират доста.

6. Увереността

Няма по какъв начин да подминем и самочувствието като фактор, който оказва мощно въздействие при запознанството с един мъж. Това се усеща още в първите минути. Мъжете са привлечени, даже обичат уверените дами, само че несъмнено в рамките на естественото.

В общи линии не бихме споделили, че по-срамежливите девойки остават на назад във времето, не всеки може да покаже темперамент още в самото начало. Разликата е в темперамента, а и несъмнено опира и до усет от страна на мъжа.

7. Находчивостта

Става ли въпрос за привличане, обикновено е преди всичко то да е физическо, само че по-късно е нужно да впечатлим господата и с освен това. Жените са неизмеримо хитри и доста добре уцелват момента на изненада. Когато желаеме да впечатлим в действителност един мъж, ние демонстрираме, че сме го слушали деликатно и запомняме значимите неща.

Като да вземем за пример да изберем заведение, което мъжа е споделил, че му е обичано, или да му подарим нещо напълно алегорично, само че със стойност за него. По този метод, срещите поемат напълно друга посока, мъжът прави оценка наблюдателността и находчивостта.

8. Независимостта

Независимостта на една дама приказва доста и основава положително усещане у мъжа. Тук, несъмнено, не става въпрос за цялостна равноправност, хубаво е да оставяме и господата да се почувстват джентълмени. Например, когато дамата сама изяви предпочитание да заплати сметката, тя демонстрира, че не желае нищо наготово и е способна сама да покрие разноските си. Тънък миг постоянно ще има, само че по тази причина сме дами, постоянно усещаме вярно обстановката. Важното е да сме мощни и самостоятелни, само че не и крайни.

9. Женствеността

 10 женски качества, които омайват мъжете

Най-силното оръжие е просто да бъдем женствени. Неслучайно ние сме нежния пол и би трябвало да го демонстрираме посредством държанието си. Макар към този момент да живеем в други времена, където и по-грубите девойки се радват на вниманието от мъжката публика, въпреки всичко дано не изпадаме в крайности. Преди всичко мъжът желае да бъде мъж, а дамата жена. Точно по този начин, колкото и просто да звучи, нещата стоят по този метод.

10. Приятелството

 10 женски качества, които омайват мъжете

При съществуване на доста красиви дами, както и интелигентни такива, мъжете се интригуват най-много от тези, на които могат да споделят. Разбира се, няма по какъв начин още през цялото време да покажем, че сме повече от добър събеседник, само че с времето това ще се усети.

Жените знаят по какъв начин ловко да предразположат един мъж, да се отпусне и да показа повече за себе си. Лека бавно стигаме до черупката му. Именно това е един от основните моменти, които печелят вниманието му. Стигнем ли до такава степен, както се споделя – „ работата е опечена “.

Идеята не е да се навлезе в другарската зона, стремежът е различен – да се покаже, че зад фасадата на красива, елегантна и интелигентна жена стои човек, на който може да се разчита.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР