Има много безсмислени неща, които човек може да колекционира, но

...
Има много безсмислени неща, които човек може да колекционира, но
Коментари Харесай

Колекция Цветан Цветанов - най-доброто от 2020-та

Има доста безсмислени неща, които човек може да колекционира, само че същинският колекцинер е оня, който избира най-безсмислените и продължава настойчиво да събира от тях. И за всеки колекционер на изявленията на Цветан Цветанов през днешния ден е специфичен ден. Има ново попълнение в сбирката.
Цветанов съобщи в последното си изявление, че ГЕРБ се е трансформирала ". Малко преди този момент бяхме поставили в сбирката прелестни неща като.
Също че той самият има друга.
Както и това, че министър председателят би трябвало да подаде оставка, тъй като е институционална рецесия.
Навремето Цветанов беше синоним на властово факсимиле. Сега наподобява като опозиционно факсимиле. Изобщо не е правилно, че властта трансформира хората! 
Направо предлагаме това нещо с Цветанов по медиите да се размени с друго. Например сред него и водещият да има апаратура с топки, сходни на тези от тотото. След леко " джуркане " - обичана дума, знаем - топките да падат в обозначения джоб и там да има някакво изказвание. Например пада се шестица и на нея написа:
" Господин Борисов последователно размени евроатлантическите полезности с властнически жанр от руски пример ". 
След това Цветанов тегли нова топка, обръща я към камерата и на нея написа: 
" Управлението на ГЕРБ провокира информационна рецесия сред власт и електорат ".
В студиото влиза жонгльор и пред отегчения взор на водещия, само че за сметка на това -  и на фена, развърта още пет-шест топки и най-после извежда пред камерата нова супер-мъдрост. Тя гласи:
" Моето завръщане в политиката цели възобновяване на доверието към демократичните общности и опит да превъзмогнем статуквото ". 
По този метод на всички ще бъде спестено главното и ненужно изпитание - самото изявление да се напъва да наподобява на замяна на въпроси и отговори с празната вяра, че току-виж си чул нещо небанално. Човек с трогване си спомня тези времена, в които всяко второ изречение на Цветанов започваше по този начин: " Ние от политическа партия ГЕРБ... ". Сега наподобява по този начин: " Вие от най-мразената политическа партия ГЕРБ ". Но може да се обзаложите, че въвеждащите думи са без значение: след тях следва голямо, дълго, потискащо, постоянно и възпроизвеждащо се, зверско факсимиле. 
 
Автор: Райко Байчев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР