Има митични същества, за които се предполага, че съществуват, но

...
Има митични същества, за които се предполага, че съществуват, но
Коментари Харесай

По-вероятно е да срещнете Йети в Банско, отколкото демокрация в НС и МС

Има митични същества, за които се допуска, че съществуват, само че няма научно издържани доказателства за това. Намират се обаче очевидци, които настояват, че са ги видели. Тези същества се назовават криптиди. Такива са самодивите, примата Йети, езерното страшилище Неси в Шотландия и други
Тяхното хипотетично битие буди интерес, само че е повече в света на фантазиите, в сравнение с действителността.

В Смолян Даниела Дариткова възторжено разказва демократичните завоевания на властта на ГЕРБ. Организирани „ спонтанни “ групи от Ловеч и Плевен посрещат лидера на демократичното ръководство, кой им приказва за демократичното ръководство, а те се снимат с него. Медии демонстрират видеа и фотоси от трогателните подиуми. Само че сериозната просвета отхвърля да има демократично ръководство в България. Дори неспециалистите са на това мнение. Аргументи доста.

Например: За 10 години „ демократичното ръководство “ е погълнало стотици милиарди от Европейски Съюз и държавния бюджет, а страната е на дъното на Европа. Най-болни сме, най-умиращи и най-нещастни. Но ни убеждават, че има такова животно като супер триумфи на ГЕРБ.

Втори образец: „ Демократичното ръководство “ твърди, че у нас има господство на закона, а сме най-корумпираната страна в Европейски Съюз.

Трети образец: В България имало цялостна независимост на медиите и словото, само че сме на 111-то място по този индикатор.

Дори тогавашния Трабант имаше повече общо с колите, в сравнение с днешната власт в България с демокрацията. Съществува 0,000000001 % възможност да срещнете Йети на пистите в Банско, само че народна власт в настоящия парламент и държавно управление – никакъв късмет.

Все доказателства, че действителна народна власт и правдивост не съществуват, само че ръководещите и техни сподвижници настояват, че са ги виждали.

Има и противоположни образци.

Управляващите и прокуратурата са безапелационни, че няма корупция в ръководството, само че всички я виждат да се разхожда като стопанин по всички етажи на властта.

Убеждават ни също, че няма чекмедже с един милион евро в спалнята на премиера, само че има и математически това значи 40 000 пенсионери по 50 лева броя...

На площадите има стотина лумпени, които не знаят защо са там, - повтарят мантрата от „ демократичното ръководство “. Камерите обаче демонстрират десетки хиляди, които скандират „ Оставка “ за Борисов, Гешев и цялата върхушка.

Страна на криптидите...

Д-р Димитър Попкутуев
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР