Има милиони причини да се сложи край на една връзка.

Има милиони причини да се сложи край на една връзка. ...

Три знака от чата, че идва края на връзката ви.

Има милиони причини да се сложи край на една връзка. Може да става въпрос за трети човек, за несъвместимост между двамата, за различни цели или избледнели чувства. Сигналите, които даваме или получаваме преди края на връзката, ни казват много за бъдещето на нашите отношения.

Как да разпознаем, че нещо не е наред само от писането помежду ни в някой месинджър?  Каналът във vbox7 посочва три сигурни знака, че краят е близо:

1. Съобщенията ви стават по-кратки

Ако се чувствате притиснати и дори задушени във връзката си, вероятно имате нужда от повече време за себе си. Ако съзнателно или не пращате по-кратки съобщения, това е сигурен знак за нуждата от почивка. Това е знак, че не сте много заинтересовани от другия.
               

A post shared by (@maple.cat) on Jul 11, 2019 at 10:39am PDT2. Интересувате се по-слабо от другия


Това е втората стъпка след по-кратките съобщения. Тя е и следствие от същите причини, които ви карат да отговаряте с по една дума и да продължавате да скролвате в социалните мрежи, без дори да се поинтересувате какво се случва с другия.
               

A post shared by (@prabeesh_k_prabhakaran) on Jul 18, 2019 at 7:24am PDT

3. Пишете си повече с други хора

По време на връзка знаем, че другият човек може да ни e достатъчен в много отношения. Когато нещо не е наред и искате да споделите всички големи новини с другите, защото партньорът ви ще започне да задава въпроси и да разпитва, това е знак, че нещо между вас не върви.
               

A post shared by (@hitchdcco) on Jul 18, 2019 at 2:36pm PDT
 

Източник: dariknews.bg