Има милиони причини да се сложи край на една връзка.

...
Има милиони причини да се сложи край на една връзка.
Коментари Харесай

Три знака от чата, че идва края на връзката ви

Има милиони аргументи да се постави завършек на една връзка. Може да става въпрос за трети човек, за несъответственост сред двамата, за разнообразни цели или избледнели усеща. Сигналите, които даваме или получаваме преди края на връзката, ни споделят доста за бъдещето на нашите връзки.

Как да разпознаем, че нещо не е наред единствено от писането посред ни в някой месинджър?  Каналът във vbox7 показва три сигурни знака, че краят е близо:

1. Съобщенията ви стават по-кратки

Ако се чувствате притиснати и даже задушени във връзката си, евентуално имате потребност от повече време за себе си. Ако умишлено или не пращате по-кратки известия, това е сигурен знак за потребността от отмора . Това е знак, че не сте доста заинтригувани от другия.
               

A post shared by (@maple.cat) on Jul 11, 2019 at 10:39am PDT



2. Интересувате се по-слабо от другия


Това е втората стъпка след по-кратките известия. Тя е и разследване от същите аргументи, които ви карат да отговаряте с по една дума и да продължавате да превъртате в обществените мрежи, без даже да се поинтересувате какво се случва с другия.
               

A post shared by (@prabeesh_k_prabhakaran) on Jul 18, 2019 at 7:24am PDT

3. Пишете си повече с други хора

По време на връзка знаем, че другият човек може да ни e задоволителен в доста връзки. Когато нещо не е наред и желаете да споделите всички огромни вести с другите, тъй като сътрудникът ви ще стартира да задава въпроси и да разпитва, това е знак, че нещо сред вас не върви.
               

A post shared by (@hitchdcco) on Jul 18, 2019 at 2:36pm PDT
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР