Има места, за които всички знаят, но почти никой няма

...
Има места, за които всички знаят, но почти никой няма
Коментари Харесай

Строго секретно! Колкото и да ви се иска, никога няма да може да отидете на тези тайни места

Има места, за които всички знаят, само че съвсем никой няма по какъв начин да отиде там. А има и такива, за които се приказва, че съществуват, само че същински ли са? Вижте пет от тях, за които ни споделя видеото от канала X_zona във VBox7.com:
Тайните архиви на Ватикана
Всъщност тайните архиви на Ватикана не са доста секрети, обратно на името си. Може да получите достъп до архивите, които ви интересуват, само че не и в стаята, в която се съхраняват. Първо би трябвало да подадете молба за разглеждане на избран списък и по-късно той ще ви бъде възложен. С малко конкретизиране, че архивите от 1975 година не се дават, за опазването на дипломатическа и държавна информация.

Тайното московско метро
Казват, че в Москва има паралелна на обществената мрежа на метрото - Метро 2, която е почнала да се построява още по времето на Сталин. Според някои отчети тази мрежа е даже по-голяма от обществената мрежа и има 4 линии намиращи се на 50 до 200 метра подземен. То свързва Кремъл, Руската работа за национална сигурност, държавното летище и други значими обекти.

Зона 51, Съединени американски щати
Зона 51 е името, с което в публични документи на Централно разузнавателно управление на САЩ се посочва военна американска база, намираща се в южната част на Невада, на 133 км север-северозапад от централната част на Лас Вегас. Основната цел въз основата е създаването, помещаването и тестването на пробни въздушни оръжия. Малкото информация за базата и фактът, че държавното управление на Съединени американски щати съвсем не признава съществуването и я вършат част от тайни теории и централна част от фолклора за неидентифицирани летящи обекти (НЛО).

Другите вижте във видеото:

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР