Има мандатоносител, който по презумпция е такъв, защото още не

...
Има мандатоносител, който по презумпция е такъв, защото още не
Коментари Харесай

Христо Иванов препрати за съобщения за преговорите към "Продължаваме промяната"

Има мандатоносител, който по хипотеза е подобен, тъй като още не е получил мандата от президента, не са проведeни консултациите, и на този стадий, в случай че нещо има да се оповестява, то би трябвало да се оповестява от мандатоносителя. Това сподели пред медиите съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов преди съвещанието на парламентарната група, представен от Българска телеграфна агенция. Коментарът му пристигна след въпрос дали към този момент има сделка сред партиите и обединенията, договарящи за съдружно съглашение, за състав и конструкция на новия кабинет и за ротационно председателство на Народното събрание.

Иванов посочи, че занапред груповите органи на обединението ще разискват и образуват решения. Има вътрешна връзка, която не се ангажирам да разясня, в случай че можем да приказваме за сделка, сделки не можем да създадем, може да има единствено решения на наши органи, такива няма, посочи той.

Какво тъкмо ще има като стъпки, като развой, зависи от " Продължаваме промяната ", акцентира съпредседателят на " Демократична България ".

Решение за присъединяване в бъдещото държавно управление с министри ще има откакто целият развой приключи и това ще стане, когато минат консултациите при президента и влезем във формалната седмица на първия мандат, добави той.

Иванов отговори, че към обединяването няма публично отправена номинация на Корнелия Нинова за ротационен ръководител на Народното събрание. по-рано денем Нинова също отхвърли да е водила такива диалози.

И аз чета медии, отговори той на въпрос за публикуван в някои медии през днешния ден имейл, който наподобява като изпратен от управлението на ДСБ до вътрешните структури на партията. Преди началото на съвещанието на групата Владислав Панев (Зелено движение) и Георги Ганев (депутат от гражданската квота) споделиха, че такова писмо като публикуваното в медиите не са виждали, предава Българска телеграфна агенция.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР