Има малко неща на този свят, които са по-релаксиращи от

...
Има малко неща на този свят, които са по-релаксиращи от
Коментари Харесай

Животът сред природата е инвестицията на бъдещето

Има малко неща на този свят, които са по-релаксиращи от връщането към природата. Миризмата на пресен, чист въздух, звукът на пеещите птици и красивите гледки към градските светлини на хоризонта, до момента в който към момента можете да видите звездите в небето, са единствено няколко от аргументите, заради които от ден на ден хора живеят в покрайнините на градовете, надалеч от техния център.

Животът покрай природата неизбежно ще стартира да ви трансформира по способи, немислими преди. Нека вземем за образец язовир Искър и неговата местност, намиращи се в непосредствена непосредственост до столицата. Те стопират дъха освен на локалните, само че и на съобразителните купувачи на жилища в региона, които правят оценка високо живота покрай природата.

 Животът измежду природата е инвестицията на бъдещето

Замисляли ли сте се какви са преимуществата на построяването на мечтания дом толкоз покрай природата?

Винаги сте в добра форма

Редица изследвания демонстрират, че хората, които избират живота по-близо до природата, са доста по-склонни да се движат повече и да упражняват всекидневно, което ги прави по-активни и по-здрави. Красивият пейзаж като че ли моли да го опознаете от близко, по този начин, че няма нищо чудно утринната или среднощна разходка да ви се сторят неустоими.

Целият хоризонт и видово многообразие са персонално ваши

Ако сте привикнали към мигащите светлини по време на трафика в огромните градове откъснете се от тях и погледнете нагоре, към звездите! Животът измежду природата ви подсигурява място на първи ред за годишните метеоритни дъждове. Да не забравяме и, че покрайнината на язовир Искър е богата на многообразие от флора и фауна. Най-красивите типове обитават в красивите гори, надалеч от паниката на огромния град.

 Животът измежду природата е инвестицията на бъдещето

Откривате свободата в тишината

Когато в действителност желаете да се откъснете от шума на града, нищо не може да надмине уюта на тихия дом, покрай природата. Спокойствието, което ви заобикаля, ще ви помогне да се насладите на красивия пейзаж и на свободата, само че и ще подкрепи вашето здраве. Редица изследвания сочат, че живеещите в по-зелени региони, имат 13% по-голям късмет да преборят тежки заболявания, 30% по-малко са случаите на меланхолия и 34% по-ниска е степента на смъртност от респираторни болести.

Не инцидентно обръщаме внимание на язовир Искър и заобикалящите го пейзажи. През 2020 година следва в региона да стартира началният стадий от строителството на OKOL Lake Park. Това е най-новият огромен комплекс от вида " Golf & Residential Community ", който ще бъде ситуиран върху масив с обща повърхност към 3 000 дка в землището на с. Горни Окол, общ. Самоков, на 30 км от София.

 Животът измежду природата е инвестицията на бъдещето

Основен вложител в плана е " Маркан Холдинг " АД. Инвестиционният портфейл на компанията обгръща строителна активност, хотелиерски и ресторантьорски услуги, просветителни услуги, новаторски паркинг системи и други. Групата Маркан има над 25-годишен опит в основаването, развиването, ръководството и продажбата на разнообразни сдружения, като концентрира сериозен експертен и мениджърски опит в проектирането, строителството, проектовото развиване и ръководството на недвижими парцели. Броят на осъществените лични капиталови планове на компанията в България непрекъснато пораства, като общата им стойност все още е към 130 млн. лв.. Такава е и наклонността във връзка с повишаването на капитала на сдружението, нараснал се с 10% през последните 4 години.

 Животът измежду природата е инвестицията на бъдещето

Следвайки визията за създаване на планове на международно равнище, " Маркан Холдинг " АД работи по реализирането на плана OKOL Lake Park в партньорство с водещи интернационалните компании и експерти.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР