Има мъже, които до края на дните си могат да

...
Има мъже, които до края на дните си могат да
Коментари Харесай

Вижте седемте предимства на мъжа, който изневерява

Има мъже, които до края на дните си могат да гледат влюбено в очите на лбимата, има и такива, които макар любовта, която изпитват към половинките си, имат потребност да споделят част от обичта си и с други дами. Какви са положителните качества на неверниците?

Неверните мъже по предписание са великодушни.
Те се стараят да изкупят многочислените си грехове и по тази причина не се скъпят на похвали и на дарове за съпругите си. Затова самоуверено можете да си желаете от него каквото ви се харесва - от кожено палто до скъпи бижута.

Неверните мъже елементарно ви простят всевъзможни дефекти - от загорелия котлет до двучасовия телефонен диалог с другарка.

Неверниците са положителни любовници.
Където и да върви, вашият правоверен постоянно се връща при вас и точно на вас се пада удоволствието да пожънете плодовете на неговите упорити полови тренировки.

Неверните мъже съвсем не се развеждат.
Извън брака той търси нови усещания, а не нова жена. Когато се връща от любовницата си, вашият мъж е на първо място спокоен, умиротворен и изцяло удовлетворен от живота. Защо му е нужно да скапва тези “идеални” съгласно него връзки?

Неверните мъже се грижат за себе си.
Ние ги назоваваме женкари, а те се възприемат като Казанова. Затова се стараят да наподобяват добре и да са неотразими.

Неверният мъж няма моралното право да ви съди за невярност.
Разбира се, не си коства от обезсърчение да скачате в леглото на първия срещнат единствено с цел да си отмъстите на вашия коцкар по неговия метод. Но за какво пък да не отидете на сантиментална вечеря с първата си обич или пък на кино със приветлив сътрудник?

Неверният мъж ви основава прелестен имидж в очите на обществото.
Жените не могат да схванат с какво вие по този начин сте го запленили. Та той не ви напуща без значение, че му се оферират доста шансове за това. А мъжете недоумяват по какъв начин успявате с такава лекост да му простите всичките изневери.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР