Има лостове, с които да се спре антибългарската пропаганда в

...
Има лостове, с които да се спре антибългарската пропаганда в
Коментари Харесай

Каракачанов: Има лостове да се спре антибългарската пропаганда в Македония

" Има лостове, с които да се спре антибългарската агитация в Македония " - това сподели в Пловдив вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов. Освен взаимоотношенията сред Македония и България, в града на тепетата той и депутатът от Вътрешна македонска революционна организация разясниха и провокативните билбордове, изобразяващи еднополова обич, идните евро и локални избори, както и повдигането на заплатите на военнослужещите от Нова година.
 
Министър Каракачанов изрази подозрения, че e допустимо след вероятно влизане на Македония в НАТО и Европейския съюз, да спре да извършва двустранния контракт със страната ни. В него е записано, че България и Македония нямат никакви териториални искания.
 
Каракачанов добави, че противоречивите персони и събития в общата ни история ще бъдат оценени въз основата на научно потвърдени достоверни исторически документи.
Министърът на защитата удостовери, че от 1 януари заплатите на всички военнослужещи ще се покачат с 10% приблизително. Все отново обаче ще има диференциация според от изпълняваните длъжности във военните формирования.
Той изрази убедеността си, че обединението " Обединени патриоти " би трябвало да се резервира и за евроизборите и за локалния избор през 2019 година, само че към този момент не са обсъждани съответни дейности и персони за кандидатските листи.-->

 Каракачанов Дарик Пловдив
 
На неделната среща с публицисти от воеводската организация оповестиха, че ще внесат протестно писмо в община Пловдив за премахването на провокативните билбордове, изобразяващи еднополова обич. Все отново депутатът от ВМРО-Обединени патриоти  Александър Сиди изрази задоволството си, че един от транспарантите към този момент е свален.
 
Народният представител Александър Сиди разгласи още, че започва набирането на средства за построяването на монумент на Тодор Александров на едноименната улица в пловдивския регион " Южен ". Всеки, който желае, може да направи подаяние за самодейността, като концепцията е монументът да бъде открит за годишнината от гибелта на Тодор Александров - 2 март. Министерството на защитата ще подкрепи самодейността като обезпечи материала от гилзи за изливането на бюста, добави министър Каракачанов.
 
" Причината да се измести Музеят на авиацията от Крумово в Пловдив, не е с цел да се прави там карго летище, а да е по-удобен за посещаване на жителите ". Това съобщи още Красимир Каракачанов. Той посочи, че Министерството на защитата е предоставило терен за реализирането на тази концепция.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР