Има ли значение размерът на мъжкото достойнство, за да може

...
Има ли значение размерът на мъжкото достойнство, за да може
Коментари Харесай

Има ли значение размерът? Определено да, що се отнася до жените

Има ли значение размерът на мъжкото достолепие, с цел да може една жена да доближи оргазъм? Оказва се, че даже и да не си го признават доста дами считат, че още няколко сантиметра от горната страна могат да подобрят преживяването им с мъжа.
Според учени от университета в Шотландия, няма съвършен размер, който би удовлетворил всяка жена, само че множеството сантиметри сигурно ги „ задоволяват “ по-добре.
Над 300 дами, взели участие в изследването, са дали отговор, че всичко е строго релативно.
За общоприета дължина на пениса се счита 15 – 18 см., а за обиколка 12 – 14 см. или към 4.5 см ширина. Според 31% от интервюираните, междинната дължина е изцяло задоволителна, само че 52% от дамите са на мнение, че за тях съвършеният размер е над 15, до 20 см.
Само 3% от дамите са показали, че размер до 10 см ги устройва. Интересен е фактът, че 5% от участничките са дали отговор, че желаят да спят с мъж, чийто пенис е над 25 см.
Иначе останалите пропорции на мъжа също са от голяма важност за някои дами. 47% от интервюираните не крият, че харесват по-едри мачовци.
4% са на мнение, че не биха спали с мъж, който е с наднормено тегло, до момента в който единствено 19% от представителките на слабия пол желаят да имат интимни връзки с мъж, който е с съответна форма на тялото.
Друг извод от проучването е, че с изключение на съответни условия за размера и фигурата, дамите търсят и обикновено отношение. По-голяма част от интервюираните – 37%, желаят грижлив мъж. За една четвърт от дамите уменията им в спалнята също са доста значими.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР