"Има ли някаква връзка незаконният арест на "Рашковото МВР" със

...
"Има ли някаква връзка незаконният арест на "Рашковото МВР" със
Коментари Харесай

ГЕРБ: Ако ще арестувате наши депутати кажете, за да си приготвят топли дрехи

"Има ли някаква връзка противозаконният арест на "Рашковото Министерство на вътрешните работи " със видеоконферетната среща на Борисов и Порошенко? "

Това попита Десислава Атанасова от ГЕРБ - Съюз на демократичните сили по време на брифинг в Народното събрание, съобщи

"Българските жители писаха тройка на дилетантите за 100 дни ръководство. Най-сериозният неуспех, дружно с неуспехите в стопанска система, енергетика, инфлация, външна политика, е неуспехът на Рашков и Рашковото Министерство на вътрешните работи. Над 60% от българите считат, че Министерство на вътрешните работи е употребявано за политическа принуда. Това се удостовери и от българския съд, който отхвърли въобще да преглежда протоколите от активността на Рашковото Министерство на вътрешните работи и изрично съобщи, че дейностите на Министерство на вътрешните работи са противозаконни, нелегитимни и осъществени от незапознат орган ", безапелационна беше Атанасова.

"Управляващото болшинство отхвърли нашето искане за чуване на очевидеца краткотрайно изпълняващ длъжността - по този начин наименуван просто Киро, тук в пленарна зала. Именно той е главен мотор на тази некомпетентна и импотентна интервенция. Бих желала да подчертавам и по кое време се случи тя. Тя се случи в деня, в който Бойко Борисов се срещна онлайн във видеоконферетна връзка с някогашния президент Порошенко. Тук въпросът става много по-сложен, а той е има ли някаква връзка противозаконният арест на Рашковото Министерство на вътрешните работи с деня на срещата във видеоконферетна връзка с бишвия президент Порошенко, със поръчката на ангажираност на нашата ПГ с поддръжка за Украйна и със поръчката, че ГЕРБ - Съюз на демократичните сили в 47-ото Народно събрание ще заявява и ще упорства за такава поддръжка. На тези въпроси кой ще отговори? Ние подозираме, че доста сериозна такава причинно-следствена връзка има. Надявам се, че напълно скоро това ще стане ясно и на българските медии и на цялото ни общество ", съобщи Атанасова.

"Различни медии вадят разнообразни описи от народни представители, които ще бъдат арестувани. Не знам дали е истина или не. Ние доста се надявахме през днешния ден господин министър-председателят да почете българския парламент, което за жалост не се случи ", сподели от своя страна Томислав Дончев. Той съобщи, че той е трябвало да уведоми народните представители кои ще бъдат задържани, с цел да си пратят децата по бабите и дядовците и да си приготвят топли облекла.

На въпрос дали ще изискат избор на съмнение на държавното управление, Дончев отговори: "Какви ще са парламентарните ни реакции, ще разберете напълно скоро. Вот на съмнение сигурно е нужен. Ако държавното управление заслужава избор на съмнение, това преди всичко е икономическата политика ". Според него от това страдат всички хора. "Ако би трябвало ние да внасяме избор на съмнение, той ще бъде по тази тематика ", подчрта Дончев.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР