Има ли някъде по летните ни курорти евтини нощувки за

...
Има ли някъде по летните ни курорти евтини нощувки за
Коментари Харесай

Къде има нощувки за по 10 лева на морето през септември?

Има ли някъде по летните ни курорти евтини нощувки за по 10 лв. през септември. Това се питат доста българи с лимитирани благоприятни условия, които искат да почиват по-изгодно на морето ни през последните топли дни.

Доста хора задават и този въпрос във всевъзможните групи за почивки в България в обществените мрежи. И търпят насмешки:

" Извинявайте,но тази сума е обидна…И няма да покрие даже прането,почистването и тока на собственика…Освен това,има и много хора,които имат опция,но просто извиват пръсти…Няма да се научим навръх противоположното - да ни се подиграват за труда,а ние да не разбираме..По принцип говоря… "

" А не желаете ли по 1.50 "

" Има, да - под небето на плажа  - хотел " Звездоброй "

" Има да, просто се разровете и потърсете. Ние наехме студио за 4- ма за 40 лева дневно за началото на септември, за юли и август цената е 55 лева

Виждала съм разгласи за стаи по 20-30 лева за стая. Отделно на всяка автогара стоят възрастни хора и предлагат стаи сигурно не желаят повече от 20-30 лева за стая ", гласят единствено част от мненията на отговарящите на сходен вид въпрос.

Изключително незабележим е шансът да се откри към този момент нощувка за по 10 лв. на човек. Особено в хотел или в къща за посетители. Преди няколко години можеше да е допустимо, само че към този момент не.

За хората с ниски благоприятни условия може би в този случай къмпингът е вид, в случай че несъмнено, сте фенове на пaлaтките. Има и доста бунгала на към момента търпими цени. Намират се и много възрастни хора, които оферират евтини нощувки. Както се споделя - търсене му е майката. 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР