Има ли нещо по-важно в една връзка от хубавия секс?

...
Има ли нещо по-важно в една връзка от хубавия секс?
Коментари Харесай

Изповед: Мъжът ми иска тройка с гей, да се съглася ли?

Има ли нещо по-важно в една връзка от хубавия секс? Едва ли, в случай че сте задоволително справедливи, бихте дали позитивен отговор на този въпрос. Но даже и когато сексът е прелестен, нещо друго може да се обърка, написа woman.bg. А тази история е доста, доста забавна:

„ С приятеля ми сме дружно от 6 години и се обичаме безпределно. Винаги сме имали доста полова връзка. Правили сме го по 2-3 пъти дневно и в никакъв случай не ни е писвало. Истината е, че неговият полов вкус е по-висок от моя, само че аз се преценявам с него, даже и когато аз нямам предпочитание за фамилиарност.

Година и половина след началото на връзката ни, той ми показа, че желае да опитаме суинг. Аз не желаех и в началото му отхвърлих, само че след дълги ангажименти се съгласих, тъй като желаех да бъда положително гадже. Отидохме в суинг бар, където имаше много занимателни двойки, а обичаният ми не спираше да ме твърди, че аз съм най-сексапилната жена там. Това ме караше да се усещам ужасно. Не бих споделила, че сексът с други двойки е велико прекарване, само че продължихме да го вършим във времето. Дори последният път беше малко преди пандемията.

Всичко беше наред до неотдавна, преди сътрудникът ми да ми показа идващото си предпочитание. Сега той желае да вършим тройка с мъж гей или трансджендър. Каза ми, че няма хомосексуални пристрастености, само че желае да опитаме. Истината е обаче, че това пъклен доста ме отблъсна от него. Казах му, че не съм съгласна, а той стартира да ми изяснява, че съм фригидна. Вече нямам предпочитание за секс с него и не съм сигурна, че би трябвало да се боря за връзката ни. Въпреки че го обичам...

Той ми сподели, че съм същинска късметлийка, че ме обича и че доста дами могат единствено да мечтаят за връзка като нашата. “, Алекс.

Отговорът на експерта:

Твоят другар може единствено да се майтапи, като споделя че дамите желаят сходно нещо. Повечето биха избягали на мига след сходно предложение. Няма никакво значение каква е неговата половост, а какво искаш ти. Не си длъжна да бъдеш с него, в случай че не го желаеш към този момент. Не си длъжна да правиш и тройка, в случай че не искаш.

В случай, че избереш да продължавате да сте дружно, е като възродите дребните сантиментални моменти с повече допиране, целувки и сладки приказки.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР