Има корици на списания, около които се вдига много шум

...
Има корици на списания, около които се вдига много шум
Коментари Харесай

Петте най-скандални корици на списания

Има корици на списания, към които се подвига доста звук и хората дълго приказват за тях. Ето 5 от най-скандалните корици:

1. Ким Кардашиян като
Джаки Кенеди

Риалити звездата театралничи за списание Interview облечена и гримирана като Джаки Кенеди . Заедно с нея е и щерка й Норд Уест, само че концепцията надалеч не се хареса на читателите. Според тях сравнението на риалити звездата с Първата дама е неточно.

Един от потребителите на Туитър написа:

„ Джаки би се обърнала в гроба “
. poses as the First Lady.
— The FADER (@thefader) 2. Фотошоп неуспех

24-годишното холивудско издание на списание Vanity Fair се оказа цялостен неуспех. Опра Уинфри се появи с три ръце, а Рийз Уидърспун с три крайници. Но двете звезди реагираха с подигравка на грешката. Рийз написа в Туитър:

„ Е, допускам, че към този момент всички знаете, че имам три крайници. Надявам все въпреки всичко да ме приемете такава каквато съм “

А Опра отговори:

„ Приемам ти трите крайници, тъй като знам, че ще приемеш трите ми ръце “
ROFLMBO! Vanity Fair depicts their Lib President Oprah Winfrey, supporter of PP black genocide movement, as having three hands. The Snowflakes was kind enough to also gift Reese Witherspoon with three legs.
— AMABLACKPATRIOT❌ (@DrShayPhD) 3. Кендъл Дженър на корицата на Vogue Индия

През последните 12 месеца Кендъл Дженър имаше много проблеми поради скандалните реклами или корици, за които театралничи. Една от тях е фотосесията за индийското издание на списание Vogue. Според някои консуматори на обществените мрежи изборът е несъответствуващ, тъй като индийките са толкоз доста на брой и са толкоз красиви, че е нелогично да канят интернационален модел. Други се разсърдиха, че Кендъл не качи корицата в Инстаграма си, затова за нея тя е без значение.
Kendall Jenner cuts a regal figure on the cover of VOGUE India
— Daily Mail Celebrity (@DailyMailCeleb) 4. Елън Дедженеръс призна, че е гей

Преди 21 години една от най-известните телевизионни водещи съобщи намерено, че е гей, което не се отрази добре на телевизионната й кариера. Тя първо направи изказване по време на личното си шоу, което не се хареса на притежателите на телевизия ABC, тъй като трябваше да поставят възрастово ограничаване на всеки епизод. Но по-късно разкри ориентацията си и в списание Time, което докара до голяма загуба на средства за шоуто й.
TIME Magazine Cover, April 14, 1997: Ellen DeGeneres
— RetroNewsNow (@RetroNewsNow)

5. Джиджи Хадид и Зейн Малик

Знаете, че тази година тематиката за половото тъждество е много обсъждана, само че това надалеч не значи, че когато сме равни, би трябвало да се обличаме еднообразно. Списание Vogue направи точно тази неточност, като снима модела и артиста с съвсем едни и същи облекла . Редакторите на списанието се извиниха, като оповестиха, че въобще не са имали това желание.
Hollywood Sweethearts Grace Vogue Magazine Cover: Gigi Hadid & Zayn Malik
— Noble Igwe (@Nobsdaslushhkid) И още:

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР