Има , които успяват да влязат в чуждо семейство и

...
Има , които успяват да влязат в чуждо семейство и
Коментари Харесай

3-те женски зодии, които крадат чужди мъже

Има , които съумяват да влязат в непознато семейство и да вземат мъже с особена лекост и нещо не постоянно зависи от мощния пол. Способността на дамата да изведе мъж от фамилията зависи от зодиакалния знак, под който е родена дамата, и астролозите са показали такива представители.
Жената Овен елементарно може да води нечий брачен партньор
 Жените от тези 5 зодии се разхубавяват с възрастта Жените от тези 5 зодии се разхубавяват с възрастта
Имa мнeниe, чe рaзцвeтът нa жeнcкaтa крacoтa ce пaдa нa 20-25 гoдини. Живoтът oбaчe oпрoвeргaвa тoзи фaкт. Oкaзвa ce, чe крacoтaтa нa ж...
Често се случва дамите, родени под тази композиция от звезди, да лишават от фамилиите им непознатите съпрузи и те не се опасяват от никакви спънки и даже куп деца в фамилията няма да им навредят.
Жените Овен постоянно се пробват да реализират задачата си и в това време не се опасяват да работят с неучтивост и напън, тъй че доста мъже не могат да устоят на тяхната офанзива.
Може да се случи представител на нежния пол, роден под такава композиция от звезди, да бъде в любовници, само че това няма да продължи дълго и в редки случаи, тъй като е значимо такива дами да бъдат виновни.
За дамите Овен е значимо да се бият и да печелят, само че моралът не ги интересува, тъй като те имат дръзновение и риск.
Мъжете, които са се обвързали с по-малко сполучливи дами, са най-податливи на очарованието на такива дами.
 10-те обичани лафа на всяка зодия 10-те обичани лафа на всяка зодия
Всеки от нас има обичан метод на изложение и обича да употребява избрани прилагателни и думи. Някои експерти обвързват това със зодията....
Как дамите съумяват да съблазнят различен мъж
Тези дами имат секрети, с помощта на които съумяват да завоюват нечий брачен партньор или гадже. На пръв взор те са доста благи и не са в положение да навредят, само че в действителност те са в положение да приказват с мъж, да завоюват доверието му и да го лишават.
Представителите на тази зодия са в положение да поддържат съвсем всяка тематика, даже футбол. Тяхната мощ е в интелектуалното развиване и осведоменост и те се пробват да наблюдават всички събития.
Когато ще вземат нечий брачен партньор от фамилията, в никакъв случай няма да мисля за следствията, тъй като те се грижат единствено за личното си благоденствие.
С какви качества дамите Водолей съумяват да привлекат различен мъж
 Не се женете за тези три ЗОДИИ Не се женете за тези три ЗОДИИ
Мнoгo хoрa ce прoмeнят, cлeд кaтo cи кaжaт зaвeтнoтo " Дa " c пoлoвинкaтa. Чecтo пъти cлeд cвaтбaтa ce прoявявaт лoшитe чeрти oт хaрaктeр...
Представителите на този знак се отличават с ловкост и рискованост. За тях е доста значимо да запазят свободата и заради любовни усеща рядко свързват ориста си с някого. Жените Водолей рядко се интересуват от непознатото мнение и се отличават с изострен разум.
С такива дами представителите на мощния пол се усещат уютно и удобно. Преди да изведе мъж от фамилията, дамата Водолей ще се трансформира в най-хубавия му другар и постоянно ще бъде подготвена да помогне или да утеши. След това представителите на мощния пол схващат, че не могат да живеят без такава жена.
Жена Водолей може да желае дълго време да си вземе мъж, само че ще се опита да изчака подобаващия миг за това да се събере се с него. Целите си реализират постепенно, само че несъмнено.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР