Има жени, за които домакинската работа е развлечение. Всяко едно

...
Има жени, за които домакинската работа е развлечение. Всяко едно
Коментари Харесай

3-те женски зодии, които НЕ трябва да стъпват в кухнята

Има дами, за които домакинската работа е забавление. Всяко едно тяхно ядене наподобява съвършено и е изпипано до последния подробност. Къщите им са брилянтно чисти и всичко е подредено.
Има и дами, за които домакинската работа е допустимо най-досадното и неприятно нещо. Те не виждат смисъл да готвят няколко часа и най-после да сътворят нещо, което не се харесва на никого. Винаги биха предпочели да поръчат храна за у дома, с цел да не се постанова да мият чинии в края на деня.

Скорпион
Те биха избягали от кухнята с писъци, в случай че имат тази опция. По-вероятно е да създадат пожар вместо ядене. Кухненската работа просто не им се отдава. Дори биха предпочели да изчистят и подредят пред това да готвят. Те не са от дамите, които обичат да опитват в кухнята. Представителките на този зодиакален знак от време на време не могат да сготвят даже най-простото и елементарно нещо. Но пък постоянно знаят в кой ресторант кухнята е най-хубава. Скорпионите се вълнуват от радикално разнообразни неща и за тях не е никакво терзание, че не са положителни домакини. Имат други качества, които съгласно тях са по-важни.
Никога НЕ вярвайте на тези зодии
Лъв
За тях доста по-важно е да наподобяват добре, без значение какъв брой разпилян е домът им. Те се грижат за външния си тип и тотално не помнят, че би трябвало да бъдат и домакини. Но за тях това не е проблем, стига да имат всички нужни козметични артикули. Представителките на този зодиакален знак нормално са много суетни и не им стига време за никаква домакинска работа. Ако решат да почистят, си отделят нужното време и го вършат, само че това не се случва постоянно при тях. Готвенето не им се отдава, това за тях е тотално губене на време.
Третата и най-мързелива в кухнята ЗОДИЯ ще откриете в iWoman.bg!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР