Има жени, от които мъжете не си тръгват никога. Те

...
Има жени, от които мъжете не си тръгват никога. Те
Коментари Харесай

Мъжете остават завинаги с жените от тези три зодии

Има дами, от които мъжете не си потеглят в никакъв случай . Те дават чувство за неизменност и сигурност , имат мощни качества и сензитивна душа. Такива дами са необичайност и когато един мъж ги открие, той не си разрешава да ги напусне, тъй като просто знае, че по-добро от това няма да откри .

Това са магнетични дами, които впечатляват с разнообразни страсти и чувства.

 / iStock/Getty Images
А знаете ли, че нашият темперамент зависи доста директно от зодията, която сме. Ето с кои три зодии мъжете остават вечно.

Телец 

Добри домакини, артистични натури и женствени по душа. Жените Телци са същинско богатство , само че от време на време могат да бъдат и доста потайни. Те могат да докарат мъжете си до полуда единствено накратко и да ги вбесят до краен лимит. В същността си обаче дамите от тази зодия са доста грижовни и са необикновено положителни съпруги и майки . Те обичат да пътуват, което носи многообразие във всяка връзка. Нежни и деликатни са, само че когато лампите загаснат... стават същински лъвици. Съвкупността от доста спорни качества работят като опиат за мъжете, за това и те в никакъв случай не си потеглят.
 / iStock/Getty Images-->
Везни 

Жените от тази зодия са същински грациозни дами, които обожават да се грижат за външния си тип, а както знаем... мъжете обичат с очите си. Те в никакъв случай не позволяват да се занемарят, даже и след дълги години взаимен живот. Освен това Везните са доста правилни сътрудници и мъжете държат на тази тяхна линия. Умеят да поддържат дома моден и да основават изтънчен уют. По душа дамите Везни са мощно привързани към своя сътрудник и вършат доста старания за връзката си, за това и постоянно печелят дълги години обич.

 
Стрелец


Жените, представители на тази зодия, знаят добре по какъв начин да поддържат здрава една връзка. Те не престават да вършат сантиментални изненади , да измислят забавни пътешествия и да разнообразяват връзките си по най-интересния метод. Стрелците имат няколко отрицателни черти в характера си, които постоянно разколебават половинките им, само че положителните им качества постоянно надвиват. Те са мощни, умеят да се грижат за себе си, имат хубави специалности и следват задачите си до дъно. Истинските мъже не се опасяват от мощните дами, обожават ги.
 / iStock/Getty Images
И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР