Има жени, на които просто всичко им отива. Тяхната красота

...
Има жени, на които просто всичко им отива. Тяхната красота
Коментари Харесай

Чарлийз Терон - неустоима в бяло

Има дами, на които просто всичко им отива. Тяхната хубост е толкоз ярка, че няма безусловно никакво значение какво ще облекат или каква прическа ще си създадат. 44-годишната Чарлийз Терон е тъкмо от тях, само че нейната красота е подплатена с магнетизъм и класа, които карат очите на всички да се извръщат след нея, написа dir.bg.

На 29-ата церемонията на премиите " Жена на годината ", проведена от сп. " Glamour " в Ню Йорк, синеоката русокоска за следващ път потвърди за какво е определяна за една от най-изящните дами, блестящи мощно на холивудския хоризонт.

И въпреки да получи отличие за Бунтар на годината, поради мощния си дух, нарушаващ общоприетите правила, тя надалеч не изглеждаше като подобен на аления килим. За събитието Чарлийз бе облечена в стилна бяла рокля на " Givenchy Haute Couture Fashion " от сбирката есен/зима 2019 на марката. Нежният тоалет вид " нимфа ", който беше с голи плещи и тил, наблягаше елегантната фигура на звездата от " Лудият Макс ", изкарвайки нескрито нейния съблазън.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР