Има жени, които влизат в историята като изящни същества. Те

...
Има жени, които влизат в историята като изящни същества. Те
Коментари Харесай

Как изглеждаше херцогиня на Алба през младостта си

Има дами, които влизат в историята като изящни същества. Те са привлекателни по външния си тип и умствените си качества. Душата им е толкоз блага. В същото време те не оставят никой покрай себе си във връзка с възприятията, с цел да не се изгорят. И единствено тези, които в действителност са почтени за тяхното внимание, могат да станат най-щастливият човек на планетата. Всъщност такива дами се съхранява комфортът на цялата галактика.

Херцогинята на Каетана Алба през днешния ден остава образец за доста сънародници и за целия свят. Правилата и въздържаност са възхитителни и образец за бъдещите генерации. И по какъв начин изглеждаше в младостта си? Благодарение на това, което остана хубост до напреднала възраст? Каква е тайната на появяването на Алба?

Животът на озаглавената херцогиня в света

Броят на заглавията на тази жена й даде зелена светлина към света на най-известните политици и всемирски хора. Може да не е склонила глава пред самия папа, когато влезе в постройката. Но тази жена имаше тънко схващане за протичащото се в близост и беше отблъсната във всичко от вътрешния си инстинкт.

Дори фактът, че кралицата на Англия трябваше да изрази уважението си на срещата си, не я прави прекомерно егоистична. Напротив. Уважението към уважаваните хора й даде същото образование по отношение на другите.

Най-добрата й другарка беше Лизи, която всички познаваха като Елизабет II. Леле, какъв брой красива картина се разви към Алба. Тя можеше да получи всичко, което единствено искаше. Херцогинята на Каетана наследи името си от прабаба си. Всъщност цялостното й име се състоеше от 15 думи, само че измежду тях тя остави единствено Каетана и Алба. Титулуваната дама можеше да си разреши да прави каквото си хареса.

В младостта си Алба доста обичаше животните и постоянно яздеше коне. Според слуховете управляващите й разрешават да язди кон до всеки замък. Но херцогинята не можеше да си разреши такова безочливост. Тя почиташе личния състав и хората, които имаха статус малко по-нисък от нея.

Но като всяка жена и тя не харесваше нещо в себе си. Това беше нос и брадичка. В младини това от време на време създаваше комплекси за нея и я принуждаваше непрекъснато да избира нови облици за себе си.

Така в живота на Каетана имаше непрекъсната смяна на нещата и външния тип. Тя обичаше дълги рокли, дантелено долни дрехи и спретнати шапки. Алба използваше грим, тя постоянно изглеждаше ярка. Нямаше съответна причина за това. Всеки ден тя ходеше с грим, с цел да наподобява уверена и привлекателна.

Херцогинята се омъжи три пъти. Нейните избраници бяха уважавани мъже, които тя избра за себе си. Когато възприятията й изстиваха, тя се развждаше. По това време това беше недопустимо, само че Алба в никакъв случай не искаше да върви с течението и да се подчинява на общоприетите правила. И по този начин беше във всичко.

До 46-годишна възраст Алба е напривила пластични интервенции.  Тя разбра, че в случай че една жена сама по себе си не харесва нещо, тогава това предизвиква дискомфорт.

А с възрастта лицето на Алба стана още по-зле за нея. Видя още повече минусите си в носа и брадичката. За да се отърве от комплексите, тя смени ноздрите и брадичката.

Тъй като мечтаният резултат не беше реализиран за първи път, процедурите трябваше да се повторят. Така Алба стартира да прави пластични трансформации до 85 години, когато се омъжи за мъж с 20 години по-млад от нея.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР