Има жени , които винаги успяват да изглеждат перфектно, все

...
Има жени , които винаги успяват да изглеждат перфектно, все
Коментари Харесай

Кое е най-доброто осветление за поставяне на грим

Има дами, които постоянно съумяват да наподобяват съвършено, все едно одеве са минали през фотосесия за корица на списание и гримът им е не просто безукорен, а ви кара да се разплачете от изтощение. Има и такива, които макар забележимото усърдие, с което са нанесли глима си леко плашат с избора на прекомерно мощни и ярки цветове и ви карат да се чудите дали пък не Хелоуин. Случвало ли ви се е и на вас дълго и извънредно деликатно да се гримирате, и когато със самочувствие съвсем на постигнали съвършенство видите отражението си излизайки на открито леко да се стреснете. Една от главните аргументи за отчайващите недоразумения когато се гримираме вкъщи знаете ли коя е- осветлението. Да, светлината на която поставяте разкрасяващите артикули е от изключително значение за резултата. Без терзания, има някои лесни корекции, които можете да извършите, с цел да сте сигурни, че получавате най-хубавата светлина за външния си тип.



Естествена светлина

Вероятно няма да е изненада, че най-хубавото осветяване за нанасяне на грим е естествената светлина. Не е като да можете да излезете на улицата с огледалото и палитрата си със сенки, тъй че намерете място в дома си, което е покрай прозорец. Ако нямате опция да разнасяте четки, бурканчета и всички тези разкрасяващи артикули из къщата ще ви призная по какъв начин работя аз. Банята ми вкъщи има слаба светлина, а спалнята ми е вътрешна, тъй че е много мрачно. Това, което върша, е да нанасям основата си, ружа и хайлайта в банята, след което стоя до прозореца с малко огледало за втори оглед. Тъй като знам, че продуктите ми са вярно съчетани по цвят, не е огромен проблем да ги ползвам при слаба светлина. Проверката при естествена светлина  просто подсигурява, че съм нанесла  правилно и всичко е там, където би трябвало да бъде.



Студени бели LED крушки

Може да нямате подобаващ метод за достъп до естествена светлина на вашето място въпреки всичко. Тогава идва предложение номер две. След естествената светлина, белите крушки са идващото най-хубаво нещо. Бялата светлина ще ви покаже най-точно  тена на кожата ви, без подвеждащи  жълти или розови оттенъци. Тя ще ви даде опция и когато излезете на открито да сте удовлетворени от резултата. Така че, в случай че нямате достъп до естествена светлина в дома си помислете къде да поставите на уместно място бяла LED крушка.



За край  какво да избягвате-стойте надалеч от флуоресцентни светлини, не се гримирайте в леко осветени помещения  и избягвайте жълтата светлина когато нанасяте по-категоричните линии от грима си.

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР