Има жени, които нямат спирка, нямат спирачки и са като

...
Има жени, които нямат спирка, нямат спирачки и са като
Коментари Харесай

Захапа и не пуска: Ще се потресете от SMS-а, който Елена изпрати на Евгени! (ВИЖ ТУК)

Има дами, които нямат спирка, нямат спирачки и са като танкове - не се отхвърлят и не се стопират, пред каквото и да било. Такава е Елена, която си завоюва по едно и също време обичта, само че и обидите на феновете на " Ергенът ".

След като Евгени Генчев я заряза пред телевизионния " олтар " и избра най-голямата й врагиня Валерия Георгиева пред нея, Елена-Антоанета първо рухна, след това се озлоби, следваше отказване на Евгени и възприятията й към него, а след това... нова вяра.

Всичко се разиграло преди дни, когато Елена не скрила задоволството и насладата си от абсурда сред Валерия и Евгени. Става дума за празненството за ЧРД на кучкарката, на което тя се отнесе меко казано каруцарски, дебелашки и жестоко с пианиста - сподели му да се махне от нея, тъй като щели да я снимат. Принцесата...

Разбира се, след тази засегнатост Евгени се махна освен от фотографията, само че и от купона, а сега двамата не си приказват. Това пристигнало дюшеш за Елена, разкриват източници и споделят, че тя не се стърпяла и изпратила известие по телефона на Генчев.

" Искам да знаеш, че в случай че ти се приказва, съм отсреща. Ако искаш да споделиш, можеш да ми позвъниш когато и да е и ще бъда там за теб. Защото още помня близостта и моментите... ", гласяло известието. Дали Елена въпреки всичко ще си получи своето, следва да забележим.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР