Има желание от ГЕРБ за включване в кабинета и на

...
Има желание от ГЕРБ за включване в кабинета и на
Коментари Харесай

Денков: ГЕРБ искат още министри в кабинета

Има предпочитание от ГЕРБ за включване в кабинета и на други техни министри с изключение на Мария Габриел, само че имаме избрани правила, разяснява пред публицисти в Народното събрание претендентът за министър председател на " Продължаваме промяната-Демократична България " Николай Денков, написа Българска телеграфна агенция.

" Разбрали сме се, че този лист ще бъде излъчен от нас ", акцентира той. И подсети, че имената би трябвало да бъдат одобрени и от двете страни, в това число и при промени. 

На въпрос дали откакто получи втория изследователски мандат за сформиране на кабинет от президента, незабавно ще върне досието със структурата и състав на Министерския съвет, Денков отговори, че зависи  от това по кое време ще бъде връчен мандатът.

Поредица от извинения след решението на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ за ротационен министър председател

Той увери, че договарянията вървят обикновено и, когато всичко е готово и имената са изцяло ясни, ще показват кабинета на обществото. По думите му описът би трябвало да мине през националните препоръки, което ще се случи в околните дни.

Тази вечер се събира Изпълнителната комисия на ДСБ, стана ясно от думите на ръководителя на партията Атанас Атанасов.

Петков: Предложеният вид на ръководство е най-хубавото, което може да създадем

" Ние ще отговорим на упованията на голямата част от българското население да поставим старания да има държавно управление, наложително ще го създадем ", сподели той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР