Има желание от ГЕРБ за включване в кабинета и на

...
Има желание от ГЕРБ за включване в кабинета и на
Коментари Харесай

Николай Денков: ГЕРБ искат още министри в кабинета

Има предпочитание от ГЕРБ за включване в кабинета и на други техни министри (освен Мария Габриел), само че имаме избрани правила, разяснява пред публицисти в Народното събрание претендентът за министър председател на „ Продължаваме промяната-Демократична България “ Николай Денков. Разбрали сме се, че този лист ще бъде излъчен от нас, акцентира той. И подсети, че имената би трябвало да бъдат одобрени и от двете страни, в това число и при промени.

На въпрос дали откакто получи втория изследователски мандат за сформиране на кабинет от президента, незабавно ще върне досието със структурата и състав на Министерския съвет, Денков отговори, че зависи от това по кое време ще бъде връчен мандатът.

Той увери, че договарянията вървят обикновено и когато всичко е готово и имената са изцяло ясни, ще показват кабинета на обществото. По думите му описът би трябвало да мине през националните препоръки, което ще се случи в околните дни.

Тази вечер се събира Изпълнителната комисия на ДСБ, стана ясно от думите на ръководителя на партията Атанас Атанасов. Ние ще отговорим на упованията на голямата част от българското население да поставим старания да има държавно управление, наложително ще го създадем, сподели той.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР