Има изключително минимален шанс италианец да води националния отбор на

...
Има изключително минимален шанс италианец да води националния отбор на
Коментари Харесай

Има минимален шанс италианец да води България

Има извънредно най-малък късмет италианец да води националния тим на България по волейбол за мъже.

На процедура новината пристигна от много ненадейно място.

Сръбският селекционер на Полша Никола Гърбич, който изведе “Дружина полска ” до сребърните медали на Мондиал 2022, “хвърли бомба ” пред Sport.pl , че няма желание да се връща като клубен треньор в италианската Суперлига, откакто от Legavolley са решили, че ще усилят глобите за треньорите, които водят клубове от Серия А1 и желаят да са селекционери на национални тимове до 100 000 евро.

„ Не мисля, че ще мога да се върна на работа в Италия, защото глобата за двойното предопределение набъбна на 100 000 евро. Това е полуда! Не би трябвало да има тази наказателна система осведоми Пьотър Ржепецки в Sport.pl.

Тази вест на процедура значи, че извънредно малцина качествени италиански експерти могат да аплайват за селекционер на мъжкия народен тим на България.
 Николай Желязков към този момент не е селекционер на България Николай Желязков към този момент не е селекционер на България
Президентът на БФ волейбол Любо Ганев, разгласи че се афишира конкурс за заместител на Николай Желязков за поста старши треньор на България, а всички претенденти би трябвало да подадат документи до 5 октомври. 
 Любо Ганев: Няма да подновим контракта на Ники Желязков Любо Ганев: Няма да подновим контракта на Ники Желязков
Няколко от най-хубавите италиански експерти сега работят единствено в клубове в Суперлигата на Апенините, само че надали биха приели предложение да водят България поради тежката глоба, която ще би трябвало да заплатят.

На процедура все още единствено Андреа Джани води италиански клуб Модена и народен тим - Франция. 

Джани изведе “петлите ” до купа в Лигата на нациите през 2022 година, само че на Мондиал 2022 Франция загуби на 1/4-финал от бъдещия първенец Италия с 2:3. Легендата на Италия постоянно е подлагал на критика решението треньорите да заплащат санкция, с цел да бъдат селекционери на национални тимове.
 Официално! Андреа Джани е новият селекционер на Франция </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР