Има истории за любов. Има истории за успех. Има истории

...
Има истории за любов. Има истории за успех. Има истории
Коментари Харесай

„Ана” от Мануела Драганова – историята на една изключителна жена вече и на български

Има истории за обич. Има истории за триумф. Има истории и за силата да се пребориш със самия себе си, пред каквито и провокации да те изправя животът.

На български език излиза „ Ана” от Мануела Драганова – въодушевен от същински събития разказ, който преплита в себе си напрежение, комизъм и романтика.

„ Ана” е историята на една изключителна жена, преодоляла всички компликации в името на любовта, професионалната реализация и майчината обич.

Съвсем скоро откакто е станала майка, Ана остава без финансовата и прочувствена поддръжка на брачна половинка си, преследван от страната и някогашните си сътрудници за крупни финансови измами. Младата жена би трябвало освен да избави последните останки от тогавашното им благосъстояние, само че и да се погрижи момиченцето ѝ да получи най-хубавото от живота. Единственото ѝ оръжие е една алена директория, а пътят към тази цел минава през кабинета на Колектора – мистериозен, нападателен и тесногръд „ бизнесмен”, пред който няма затворени порти. В него читателите ще открият вложени облиците на редица герои от близкото минало – тези, чиито имена в края на 90-те минаха от престъпната хроника в страниците за бизнес и стопанска система.
С благословията на Колектора вратите пред Ана най-сетне са отворени и тя отдава цялата си креативност и сила на развиването на Хиподрума – изоставената благосъстоятелност процъфтява и скоро се трансформира в сърцето на светския живот в града.



Но допустимо ли е да сключиш съюз с дявола и да не продадеш душата си? Да откриеш любовта, да си добра майка и в това време да постигнеш професионален триумф? Каква е цената на избора и какъв брой време си подготвен да я плащаш?
В „ Ана” ще откриете лица българската политика и бизнес, само че най-много ще откриете, че Ана – това е всяка една жена, която не се опасява да съобщи себе си и желанието си да направлява сама живота си.
Мануела Драганова е визионер, романтик, бизнес дама, създател, интернационален коуч и разпален голфър. Романът ѝ “Ana’s Way “ излиза първо в Съединени американски щати през 2018 година под редакцията на Даниел Бъргес, работил със Стивън Кинг и оказал помощ на мнозина писатели да стигнат до челни позиции в класацията на New York Times. Романът попада на страниците на Publisher’s Weekly, и притегля вниманието на The US Review of Books и Pacific Book Review, които удостояват “Ana’s Way” със звезда за книга с особени качества.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР