Има инструктор по шофиране, който помага на хиляди обучаеми да

...
Има инструктор по шофиране, който помага на хиляди обучаеми да
Коментари Харесай

Инструктор по шофиране споделя „чудотворен“ трик за преминаване на изпита за първи път с нула уроци

Има инструктор по шофиране, който оказва помощ на хиляди обучаеми да устоят – без в действителност да се качат в кола с тях.

Джейсън 54-годишният Хорсфийлд ръководи акаунт в TikTok, където дава препоръки и трикове за нови водачи. Той споделя, че постоянно получава известия от хора, които в никакъв случай не е срещал, които му благодарят, че им е оказал помощ да изгубят L-табелите си - някои минават без малолетни. Джейсън от Чадъртън, Ланкашър, счита, че неговите видеоклипове могат да спестят на обучаемите до £1500 за уроци.

И неговият съвет номер едно е да изразявате вербално какво вършиме по време на теста си - тъй че вашият изпитващ да е наясно с вашите умения. Джейсън, който е инструктор от 16 години, сподели: „ Уроците по шофиране не са евтини. Затова, с цел да понижа разноските, започнах да споделям на хората да се научат да карат сами.

„ Помагам на учениците намерете застраховка за колата на мама и баща и тогава всички видеоклипове са безвъзмездни. Моята най-голяма продажна точка е да накарам...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР