Има Инициативен комитет за създаването на нова лява партия. Аз

...
Има Инициативен комитет за създаването на нова лява партия. Аз
Коментари Харесай

Жан Виденов създава нова партия, защото "БСП няма бъдеще"

" Има Инициативен комитет за основаването на нова лява партия. Аз съм измежду най-активните членове, тъй като имам максимален опит. Иван Атанасов е основателят на концепцията за образуване на Политическа партия " Лявата опция ". Тъй като предстоят избори на 11 юли, а за основаването на нова партия са нужни най-малко 4-5 месеца по закон, Политическа партия " Лявата опция " ще взе участие в предизборна коалиция с други партии, една от тях е Съюз на комунистите в България, която най-вероятно ще се назовава " За чиста и свята република ". Това споделя някогашният министър председател на България Жан Виденов в изявление за Plovdiv-Press.

Той показа, че не го боли за това, което става в Българска социалистическа партия, тъй като то е безнадеждно.

Българска социалистическа партия няма бъдеще. Аз напуснах партията още през 2000 година. Това беше явно още тогава, оставиха я да деградира като отпаден артикул на Генералското придвижване. След толкоз доста години всички виждат резултата и всеки си прави оценката. Предполагам, че е една и съща. Даже и да питате Корнелия Нинова. Там бъдеще няма. ", бе безапелационен някогашният министър председател.

Запитан накъде върви България и кой е отговорен за политическата рецесия, Виденов разяснява: " Разбира се, перестройката. Тя унищожи и другарските нации на Съветския съюз. Всички ги познавам и ги обичам, аз съм част от тази просвета и се гордея с това. От тази велика дипломатическа школа съм и се гордея с това. В момента в България свършва перестройката. В Русия свърши много по-рано, други страни починаха, тъй като не можаха да излязат от нея. В България свършва сега. "

Виденов смята, че у нас предстоят големи национални изменничества и тяхната задача е да се борят против тях. Ако не могат в Народното събрание, на улицата. Ако би трябвало, и с оръжие в ръка. В края на краищата страната би трябвало да се пази, а той персонално се е клел за  България.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР