Има и такава аномалия - мъж с два пениса, но

...
Има и такава аномалия - мъж с два пениса, но
Коментари Харесай

Паднаха най-големите тайни! Мъж с два пениса разкри какъв е сексуалният му живот

Има и такава особеност - мъж с два пениса, само че най-интересното е, че той не се счита за неповторим и е изцяло удовлетворен от половия си живот, написа lifeonline.bg. Мъжът отхвърля да разкрие името си и избира да остане неизвестен. Въпреки това, той в детайли разказва половия си живот.

Според притежателя на двойния пенис, и двата му генитални органа действат обикновено. Всеки член може да получи ерекция, само че постоянно започвало с левия, а откакто той доближи максимума се втвърдява и десния.

И двата еякулират всякога, само че по друг метод и по друго време. Той може да получи оргазъм по време на мастурбацията, само че избира да има интимни връзки с сътрудник, в сравнение с с ръката си.

Бисексуалният чудак отбелязва, че дамите възприемат физиологичната му особеност друго, а някои даже " размислят ", когато го видят. Момчетата обаче се любуват на спомагателната екстра, имало преди време и такива, които считали единия за подправен. Казва " преди време ", когато е имал безразборни и инцидентни връзки, нещо, което към този момент е трансформирал.

„ Двучлена “, както се е нарекъл самичък той, е имал връзка с момче и момиче по едно и също време.

„ По принцип, това не е нещо, с което се лаская. Ако не си легнеш с мен няма да схванеш, че имам двоен член… “, изяснява дребната си загадка неповторимият мъж.

Попитан, по кое време му е било най-трудно с аномалията, надареният споделя, че това е било в гимназията, като изяснява, че под душовете обстановката е била много комична и бил мотив на доста смешки от съучениците си.

На въпроса дали в миналото е желал да в профил единия от двата мъжът дава отговор:

„ Преди, като растях – Да. Сега, по дяволите – Не! “

„ Влизал “ ли е с двата в еднакъв отвор? "

„ Да, хубаво е. Харесва ми да слушам стенанието на колегата... "

По отношение на една съответна жена, той сподели: " Тя се оплака по-късно, че шийката на матката й е потърпевша, и че вагината й се разширила, само че продължи да се връща за още, в продължение на три месеца. “

Той споделя още, че заобикаля обществените тоалетни, тъй като се усеща дискомфортно, защото урината изтича и през двата отвора, което причинявало дискомфорт, а и имало случаи на шокирани инцидентни очевидци на протичащото се.

Любим му бил десният, тъй като левият постоянно му правел номера.

Собственикът на два пениса неведнъж е получавал предложения да се снима във филми за възрастни, на които всякога отхвърля, само че гордо споделя фотоси на чудото, което носи в гащите си в мрежата.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР