Има хора, за които сватбата трябва да протече в най-тесен

...
Има хора, за които сватбата трябва да протече в най-тесен
Коментари Харесай

Любов за милиони: кои са най-скъпите сватби в историята

Има хора, за които сватбата би трябвало да протече в най-тесен кръг от хора, без ненужно разсипничество и фойерверки - за тях значима е просто клетвата сред двама души. За други обаче сватбата е мотив за голям и обилен празник и по тази причина те не щадят старания и средства, с цел да осъществят приказката на фантазиите си. 

Почти несъмнено е, че в случай че си известна персона, която обича светлината на прожекторите или пък кралска персона, която би трябвало да отговори на упованията на обществото и да съблюдава фамилните обичаи, сватбата ти ще бъде изключително скъпа и обилна. Точно за такива сватби ще си поговорим през днешния ден. 

Най-скъпата женитба досега е тази на Парис Хилтън и съпругът ѝ Картър Реум , описа светския публицист Елизабет Методиева в предаването " На кафе ".
                             

Датата, на която известната наследница на фимилията Хилтън се венчала за нейния обичан, била специфична - 11.11.2021 година За да съблюдава нумерологичната символика Парис сменила цели 11 булчински рокли в сватбения си ден.   

Тя и половинката ѝ избират хотел на цена от  20 000 $ за една нощувка , за да отпразнуват ергенското и моминското си празненство, а цялата им женитба е оценена на 65 милиона $.
 Ужасът на 10 пагубни кралски сватби  Ужасът на 10 пагубни кралски сватби  Ужасът на 10 пагубни кралски сватби  Ужасът на 10 пагубни кралски сватби
Следващата най-скъпа женитба в света е тази на принц Хари и Меган Маркъл през 2018 година - на стойност 45,8 милиона. Интересно е, че сватбата на Хари е доста по-скъпа от тази на по-големия му брат Уилям и Кейт Мидълтън през 2011 година, означи Методиева.
                             

Най-много пари, тъкмо 24 милиона, били изхарчени за защита на сватбите и на двамата принцове - с цел да могат младоженците умерено да минават през тълпите от хора.

80 хиляди $ пък е коствала единствено роклята на Кейт, а 8-етажната им торта е била на стойност 70 хиляди $.
                             

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР