Има хора, на които винаги им върви и то много.

...
Има хора, на които винаги им върви и то много.
Коментари Харесай

7 от най-големите късметлии в света

Има хора, на които постоянно им върви и то доста. Без значение какъв брой черни котки им пресичат пътя или какъв брой огледала са счупили. Вижте историята на няколко щастливци, които разрушават теорията на вероятностите с шанса си.

Имате ли ангелска линия на ръката и какво значи това

Съществуват ли заровени пиратски съкровища или всичко е просто легенда

7. Харисън Окене

Харисън Окене е работил като готвач на транспортен съд. Бил е в банята, когато плавателният съд е почнал да потъва. Не е съумял да се изтегля на време. За благополучие съумява да се реалокира в двигателното поделение, където се образува въздушна яма. Спасителите съумяват да го намерят след 3 дни. Харисън е единственият оживял от 12-членния екипаж.

6. Джоан Джинтър с право може да бъде наречена повелителката на лотарийните игри.

През живота си тя печели цели 4 пъти и то седемцифрени суми в долари. Шансът да се случи това е доста по-малък, в сравнение с да бъде ударена от метеорит. Но Джоан разрушава теорията. Първата облага й носи 5,4 млн. $. Десет години по-късно печели още $2 млн., само че не стопира да играе. След две години лотариен билет й печели нови 3 милиона, а последният ударен джакпот на дамата е през 2008 година - 10 милиона!

5. Джулиан Кьопке

Когато е на 17 пътува със аероплан над Бразилия. Самолетът е ударен от гръмотевица и се разпада във въздуха след последвалата детонация. Всички умират с изключение на нея. Тя оцелява след рухване от близо 3 км височина. И освен това само че съумява да оцелее още 3 дни в джунглата, ранена и със счупени кости. Тръгва сама да търси помощ. Намират я дървосекачи.

4. Холандецът, който имаше резервация за два смъртоносни полета и оцеля ,

се споделя Мартен де Йонг. Мартен е играч по колоездене, съумял два пъти да се измъкне от гибелта без да прави каквито и да е старания. Спортистът имал резервация за полет MH17, който бе свален над Украйна. Успял обаче да откри по-евтин билет и в последния миг отменил резервацията. Същото станало и с билета му за злощастния полет MH370, който се изгуби над Индиойския океан през 2014 година и ориста му до момента е мистерия.

3. Цутому Ямагучи

Японецът Цутому Ямагучи, е някогашен чиновник на "Мицубиши ", който пътувал из цялата страна по работа. През 1945 атомната бомба го заварила в командировка в Хирошима. Ямагучи бил ранен, само че по знамение оживял. Върнал се в дома си в Нагазаки, когато била пусната втората бомба. Цутоми оживял и този път. Посветил живота си на пропаганда против атомното оръжие. Доживял до 93 година

2. Оси Бил Морган е от хората, за които де факто може да се твърди, че са се завърнали от отвъдното.

Колата му се блъска в камион, мъжът е премазан и лекарите установяват гибелта му. 14 минути, откакто го афишират за мъртъв, той се връща към живота. Е, не е в цветущо здраве. Изпада в кома, а медиците са песимисти за изхода. Дотолкова, че на 12-ия ден склоняват фамилията му да изключат животоподдържащата инсталация. Но Бил Късметлията още веднъж се разсънва.

За да отпразнува невероятното си двойно възкресение, мъжът си купува лотариен билет. Той му донася нова кола. Местните австралийски медии са впечатлени от историята и се надпреварват да го канят на изявленията. По време на едно от телевизионните му участия той носи у себе си късметлийския лотариен билет. Оказва се, че весел от изтегления автомобил, е не запомнил да изтрие част от билета - прави го в ефир и камерата запечатва по какъв начин той му донася облага от 250 000 $!

1. Фране Селак - неслучайно наименуван най-големият късметлия във вселената, избягал от сигурна гибел не един, а цели седем пъти.

Той е хърватски преподавател по музика, който оцелява, когато влакът, в който пътува, пада в езеро. След това претърпява автомобилна злополука, след това пък пада от аероплан непосредствено върху сено (останалите 19 пасажери загиват). Фране претърпява още няколко съществени автомобилни произшествия, само че остава незасегнат. Прострелял се и с револвер по нехайство.

Малко откакто навършил 73 година, спечелил
джакпота от хърватската лотария.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР