Има хора, на които им е провървяло, и са се

...
Има хора, на които им е провървяло, и са се
Коментари Харесай

Онова, което не знаят за себе си хората с кафяви очи

Има хора, на които им е провървяло, и са се родили с кафяви очи, само че това не е единственото, с което ги е дарила Съдбата
 кафяви очи

Изследвания на учените са посочили, че хората с  кафяви очи   имат неповторими черти. Може би това има нещо общо с избран набор от гени, които засягат освен цвета на очите, само че също по този начин и характера на индивида. Днес ще поговорим за това кое е  общото в характера  на хората с кафяви очи. Както и за това към какви заболявания са предразположени кафявооките.

В началото дано разберем какво и по какъв начин виждат кафявите очи.

Изследване, направено от университета в Луисвил, демонстрира, че хората с кафяви очи имат малко по-добро време за реакция, когато вземат участие в някои спортни действия, за разлика от тези, чиито цвят на очите е по-светъл.

Кафявите очи са кафяви, заради съществуването на пигмент, прочут като  меланин . Този пигмент, също по този начин, прави кожата през лятото светлокафява. Тъмнокафявите очи имат повече меланин, а по-светлокявявите – по-малко меланин.

 ochi-cviat

Меланинът пази организма от някои видове  рак . Изследванията демонстрират, че хората с кафяви очи е по-малко евентуално да се снабдят с рак на кожата.
Освен това, немалка част от хората с кафяви очи имат невисок предел на болежка
 ochi

Едно скорошно изследване демонстрира, че от 58 дами, тези със светли очи са склонни да  изпитват по-малко болежка  при раждането, спрямо дамите с тъмни очи. Хората с кафяви очи по-рядко лягат на кушетката на психоаналитика. Те изпитват по-малко безпокойствие, меланхолия и негативни мисли.
Други проучвания демонстрират, че цветът на очите също може да уточни по какъв начин се оправяме, когато пием алкохол
Светлооките носят повече, за разлика от хората с по-тъмни очи, които пък са и по-емоционални пиячи.

Психолозите считат, че мъжете с кафяви очи са по-емоционални, в сравнение с другите мъже. Те са в положение да усещат и схващат дамите, и са с една концепция по-толерантни. И още нещо – процентно измежду хомосексуалните хора, без значение дали става въпрос за мъже или дами, повече са тези, чиито очи са кафяви.

 jake

Кафявооките са прочувствени и постоянно могат да плачат, тъй като са съпричастни към проблемите и болките на другите хора. Според психолозите, хората с кафяви очи  имат огромни сърца . Жените с кафяви очи по-лесно демонстрират своята обич и са подготвени да създадат всичко за своя сътрудник и фамилията.

Хората с кафяви очи би трябвало да бъдат доста деликатни. Доброта, откровеност, дарба да съчувстват – това са все красиви черти. Но има и хора, които могат да се възползват от тях… без разкаяние на съвестта./ lekuva.net
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР