Има хора, които трудно забравят бившата си любов. Намират си

...
Има хора, които трудно забравят бившата си любов. Намират си
Коментари Харесай

НИКОГА не излизай с тези 3 зодии... ако наскоро са приключили връзка

Има хора, които мъчно не помнят някогашната си обич. Намират си някого, единствено с цел да се почувстват по-добре и в никакъв случай нямат съществени планове към този човек. Ето кои са зодиите, на които им би трябвало време, преди да стартират нова връзка.

Телец
Телците се привързват извънредно мощно към индивида, който обичат. Те постоянно влизат по отношение на мисълта, че тя ще е последната в живота им. Когато обаче тази връзка завърши изненадващо, Телците " затварят " сърцата си за дълъг интервал от време и в никакъв случай не биха позволили някой толкоз покрай себе си. Ако стартират връзка, то ще е единствено, с цел да запълнят самотата. Ще заобикалят съществени тематики и съществено обвързване. Това ще си проличава по всичко, тъй че не си затваряйте очите и се отдръпнете, преди да бъдете засегнати.

Дева
Девите могат да бъдат сами и не запълват празнотата след връзка. Те нямат потребността непрестанно да усещат някой до себе си и добре се оправят без компания, до момента в който открият нова обич. Но в случай че скоро след връзка са влезнали в нова любовна история, то може да бъдете сигурни, че въобще нямат съществени планове, въпреки че самите те си мислят по този начин. Самозаблудата е съществена при тях и след време схващат, че въобще не са влюбени в този човек и нямат желание да продължат връзките нататък.

Козирог
Козирозите малко или доста са егоисти. Те обичат да бъдат обгрижвани и някой честичко да им звъни и да се интересуват по какъв начин са. Не могат да живеят без връзка и след огромна обич, бързо се втурват към идващия човек, с цел да получат това, от което имат потребност. Ще са капризни, ще се оправдават с това, че са неотдавна засегнати и ще ви разиграват по този начин, както единствено те умеят. За това, в случай че обичате Козирог, който скоро е завършил сериозна връзка, по-добре го оставете да се оправи с това и не се месете. Ако не желаете да сте наранените най-после.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР