Има хора, които след разговор с тях ни се струва,

...
Има хора, които след разговор с тях ни се струва,
Коментари Харесай

Каменно сърце: Трите най-студени и бездушни зодиакални знаци

 Има хора, които след диалог с тях ни се коства, че като че ли въобще нямат душа. Те са доста пресметливи и студени. Ще ви разкажем повече за тях.

Деви

Ако би трябвало да определим кои зодиакални знаци са най-студените, Девите в този лист ще са първи. Те в никакъв случай не демонстрират страстите си и не щадят другите. Като че ли вместо сърце имат парченце лед. Не всичко обаче е толкоз ужасно, колкото наподобява. Девите могат и да обичат, и да съчувстват, само че доста рядко.

Най-добре им се получава да вървят неотменно към реализиране на задачите си. Те ще минат по главите на другите, само че ще съумеят. Много рядко човек може да завоюва доверието на Дева. Това може да бъде единствено доста непосредствен човек. Но в случай че този човек не дава отговор на упованията на Девата, той не може да се надява на благосклонност. Девата ще стартира да създава проект за възмездие.

Скорпиони

Представителите на този зодиакален знак са доста прочувствени и избухливи. Основните им достолепия са изострен разум и отличен самоконтрол. Тези хора имат ексцентрично мислене и отлична вътрешен глас. Заедно с това обаче те са доста отмъстителни. Затова стават страшни съперници за враговете си. Те пресмятат всичко до най-малките елементи и доста обичат да правят многоходови операции.

Тези хора в никакъв случай няма да разрешат плячката да се изплъзне от ръцете им. Скорпионите са доста жестоки, не знаят какво са амнистия и съчувствие. Те обаче постоянно се пробват да работят по този начин, както им подсказват достойнството и съвестта. Разбира се, има хора, които са афектирани на целия свят и отмъщават на всеки, който попадне в техните „ горещи “ ръце. Което не зависи от това кой е като знак на зодиака.

Козирози

Тези хора се пробват да обмислят деликатно всички свои дейности. Ако Козирогът ще отмъщава на някого, то  ще е по този начин, че нарушителят да го помни дълго. Този знак не държи зло в себе си. Тези хора са доста благоразумни, тъй че отмъщението им е мъчително, само че не трае дълго. Те няма да преследват обидилите ги с години. Положителна линия на Козирозите, както и на Девите е, че те постоянно деликатно обмислят и възнамеряват всичко.

Те не витаят в облаците,  а гледат действително на живота. У представителите на този зодиакален знак се смесват разнообразни черти – добрина, импулсивност, непримиримост и някакъв тип предразсъдък. Те също по този начин са доста рационални. Те постоянно слагат своите цели преди всичко, а по-късно мислят за другите. За Козирозите постоянно се споделя, че са прекомерно равнодушни и в никакъв случай не демонстрират същинските си страсти.

Представителите на тази зодия се пробват да не се привързват към други хора.

Източник nicstyle

 

Съдбоносната звезда на август: Кои знаци на зодиака ще попаднат в обятията на шанса и ориста този месец?

Звездите са подготвили нови провокации и трудности за всеки от нас, само че Вселената е обективна и дружно с проблемите ще получим от нея дарове и шансове да реализираме триумф. Фортуна…

Цялата публикация

Пратениците на Вселената: Знаците на зодиака, които имат дарбата да трансформират ориста!

 

Те имат специфични връзки с Вселената като през целия си живот усещат и извършват своето висше предопределение. Те живеят с непрекъснатото чувство, че са родени за нещо по-голямо. Някаква неуловима…

Цялата публикация

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР