Има хора, които след приключването на първия брак не желаят

...
Има хора, които след приключването на първия брак не желаят
Коментари Харесай

Кои са най-честите причини вторите бракове да се провалят

Има хора, които след приключването на първия брак не желаят да се впускат още веднъж в обвързващи връзки. Но някои са подготвени да продължат напред, или най-малко по този начин си мислят.

Много постоянно и вторите бракове се оказват неуспех, тъй като предишното повлиява по един или различен метод. Нека забележим кои са най-честите аргументи за неуспеха във вторите бракове:
 Психолозите разкриват 4-те най-чести аргументи за бракоразвод Психолозите разкриват 4-те най-чести аргументи за бракоразвод
Според статистиката към 50% от всички бракове приключват с бракоразвод. В същото време, в случай че човек реши да формализира втори брак, вероятнос...

Съвместно родителство

Когато и от двете страни има деца от предходни връзки, доста евентуално е да се появят проблеми, свързани с това. Пренебрегване на децата, съревнование сред някогашните и актуалните сътрудници и така нататък Също е от значително значение дали децата биха приели новия член на фамилията и огромната смяна. Бившите сътрудници също може да се включат в играта, като настройват децата ви против новия сътрудник.

Бившите съпрузи към момента могат да бъдат приоритет

Ако някогашният ви е решил да приключи връзките си с вас, то е доста евентуално вие още да гледате на него с други очи, даже когато имате нов сътрудник до себе си. Това не би трябвало да е по този начин и не би трябвало да поставяте някогашния си брачен партньор преди всичко, без значение дали имате деца, или не.

Емоционален багаж
 Защо разлъка, а не бракоразвод? Защо разлъка, а не бракоразвод?
Има доста разлики сред раздялата и развода, само че една от тях се оказва основна за отговора на въпроса „ Защо разлъка, а не бракоразвод?&...

Ако сте имали прекомерно токсична връзка, проблеми с доверието, лоялността и други, от които към момента не може да се оттървете, това ще повлияе на връзките ви с новия сътрудник. Вие към момента не можете да премахнете тези мисли и терзания от мозъка си и ги прилагате върху почтената си нова половинка.

Темата за парите 

Парите са една от главните аргументи, заради която настъпват спорове в фамилията. Добре е още когато решите да заживеете дружно, да обсъдите какви ще са общите ви приходи, по какъв начин ще се разпределят парите и в случай че имате деца от предходни бракове – по какъв начин да действате по отношение на прехрана, развъждане и така нататък По този метод ще си спестите редица спорове отсега нататък, а от открития диалог няма по-добро средство за изглаждане на връзките.

Склонни сте да вършиме по-малко взаимни отстъпки

След едно огромно отчаяние като разшурения брак, дамите стават доста по-малко склонни да вършат взаимни отстъпки със себе си и живота си като цяло. Затова в случай че посочва някакви съществени ваши токсични черти, то най-вероятно вторият брак също няма да е сполучлив.
 Как да се отърсите от раздялата и да продължите с гордо вдигната глава Как да се отърсите от раздялата и да продължите с гордо вдигната глава
Раздялата от време на време е наложителна. С този човек сте споделяли най-важните моменти от живота си до момента, само че е време пътищата ви да се разд...

Страх да не останете сами

Вие към този момент сте привикнали със споделения живот и това непрекъснато да имате човек до себе си. Затова в този блян може преждевременно да се впуснете в нова връзка и даже брак, в случай че сътрудникът ви ви се коства задоволително благонадежден. Но това не е доста добра концепция, тъй като с течение на времето може да откриете черти и държание, което не ви подхожда и което да докара до разлъка.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР