Има хора, които са вечно спокойни, постоянно усмихнати, позитивни. Общуването

...
Има хора, които са вечно спокойни, постоянно усмихнати, позитивни. Общуването
Коментари Харесай

Магнетичен човек ли сте? Разберете в следващите редове

Има хора, които са постоянно спокойни, непрекъснато усмихнати, положителни. Общуването с тях е доста прелестно. Затова доста постоянно всички в близост ги търсят и като че ли пробват да са по-близо до тях, написа От marcandangel.com, представен от " Мениджър Нюз ".
Тези хора безспорно имат проблеми, само че някак, с общуването си, съумяват да станат неустоимо магнетични. Привлекателни са за противоположния пол и въобще за хора от всевъзможни възрасти, които търсят метод да споделят с тях.

Блогърът Марк счита, че множеството хора можем да бъдем такива, в случай че променим някои модели в държанието си и мисленето си. Той дефинира 15-те черти на магнетичния човек. Според него те са:

1. Да вършиш верните неща. Никога да не се страхуваш да правиш това, което в сърцето си знаеш, че е редно. Особено, в случай че залогът е щастието на различен човек.

2. Да не клюкарстваш и да не правиш повърхностни преценки. Големите мозъци дискутират хрумвания. Тези на приблизително равнище дискутират събития. Малкият разум приказва за другите хора. Правилната тактика е: Ако не разбираш някой, задавай въпроси.

3. Да издигаш другите нагоре. Този тип хора почитат и подтикват свободния напредък на останалите. Така самите те се издигат.

4. Да окуражаваш хората, които имат потребност от това.

5. Да бъдеш положителен. Да мислиш позитивно. Да приказваш каквото би трябвало. Да се извиняваш бързо и да прощаваш още по-бързо.

6. Да приемаш своята уникалност. Да не прекарваш време от живота си, с цел да изпълняваш невъзможната задача да бъдеш някой различен.

7. Да правиш нещата с цел да се забавляваш и поради пристрастеността.

8. Да бъдеш гальовен.

9. Да отхвърляш потребността постоянно да бъдеш прав. Да знаеш, че не е наложително някой различен да е сбъркал, с цел да имаш право.

10. Да бъдеш предан. Да бъдеш правилен на сътрудниците си. Да бъдеш почтен.

11. Да си еластичен и да се стараеш да държиш мозъка си отворен за всички промени, които ти се постановат, с цел да пораснеш и да се развиеш.

12. Да вярваш в себе си и във всичко, което си. Да бъдеш уверен, че вътрешната ти мощ е по-велика от трудностите пред теб. Да знаеш, че никой не може да свърши нещата за теб, вместо теб самия.

13. Да вярваш в фантазиите си. Да знаеш, че този, който се надяваш да станеш някой ден, е доста огромна част от този, който си през днешния ден.

14. Да опитваш. Да знаеш, че можеш да направиш всичко с живота си, като първо преодолееш страха от това да се пробваш. Да поемеш по някакъв път като вземеш комплицирано решение и предприемеш деяние. Да започнеш да отстраняваш неща от живота си, които ти лишават от щастието и да започнеш да включваш други, които прибавят към живота ти още живот.

15. Да прегърнеш опциите на утрешния ден. Без страдание. Без да гледаш обратно и да те дърпа предишното. Да осъзнаеш и приемеш вероятната поява както на най-прекрасни събития, по този начин и на ужасяващи провали.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР