Има хора, които са умни, а има и такива, които

...
Има хора, които са умни, а има и такива, които
Коментари Харесай

Това са най-остроумните зодии

Има хора, които са умни, а има и такива, които са толкоз интелигентни, че елементарно могат да ви надхитрят при всякаква обстановка. Сещате се – от време на време се постанова да поставим старания, с цел да се включим в бездънен диалог, а различен път просто „ затапваме ” някого единствено с едно изречение. Днес няма да съпоставяме коефициенти на просветеност, а ще ви кажем кои са най-остроумните  зодии, майстори на словото, на които мисълта им изпреварва всички събеседници.
Водолей
Водолеите са известни със своята изобретателна просветеност, виждайки отговори и решения, които другите хора постоянно пропущат. Те могат да останат спокойни и прочувствено необвързани, когато нещата се нагорещят. Водолеите са непредсказуеми, тъй че е предизвикателство да разберете какво тъкмо ще кажат или подхващат. Едно е несъмнено – постоянно би трябвало да сте нащрек.
Козирог  
Козирозите имат толкоз доста страхотни качества - мъдрост, самообладание и дарба да работят неуморно. Ето за какво е елементарно да забравите какъв брой остроумни и духовити могат да бъдат. Ако Козирогът желае да надхитри някого, той ще играе дълго, ще слуша, ще се прави, че всичко е наред и в един миг – бам, изненада! Те не се нуждаят от неотложно задоволство, когато знаят, че в последна сметка ще излязат победител, избират първо да „ изпотят ” съперника.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР