Има хора, които са толкова наивни, че лесно можете да

...
Има хора, които са толкова наивни, че лесно можете да
Коментари Харесай

Зодиите, които ще ви бъде много трудно да излъжете

Има хора, които са толкоз наивни, че елементарно можете да ги излъжете за каквото и да решите. От друга стана, обаче, има други, с които няма да ви бъде толкоз елементарно. Те са мнителни, не имат вяра на всичко, което видят, и имат мощна вътрешен глас, която им оказва помощ да усетят незабавно дали лъжете или не.
Хората, които не може да излъжете са представители на следните 3 зодии:
 3-те зодии, които могат да излъжат даже детектор на лъжата 3-те зодии, които могат да излъжат даже детектор на лъжата
За някои хора лъжата е метод на живот. Те с лекост съумяват да излъгват близките без да изпитват скрупули за това. Ето кои са трите зод...
1. Дева (23 август - 23 септември)
Едно нещо, което не можете да извършите, е да дойдете при Дева, без да сте наясно с обстоятелствата си, тъй като тази икона на перфекционизъм ще проучва обстановката до гибел, преди да я одобри изцяло. Измамниците, които настояват, че могат да трансфорат Щатски долар 100 в Щатски долар 10 000, ще си имат доста проблеми, в случай че считат, че Дева ще се върже на тази скица. Този извънредно толерантен, ултра удобен земен знак ще ревизира обстоятелства, ще търси предходна история, ще желае салда и така нататък, преди да вземе решение.

Естествена податливост към съмнение, която граничи с параноя, Скорпионите постоянно са в търсене, с цел да демаскират основателите на проблеми. Те са известни следователи и кралици на разпити, тъй че лъжците би трябвало да се пазят от тях. Тези жители на сенките са известни с интуицията си и обичат да имат превъзходство, тъй че те са способни да подушат медиатори, преди даже да се разкрият.
 Топ 5 на зодиите, на които не може да се има доверие Топ 5 на зодиите, на които не може да се има доверие
Всеки човек има секрети и е значимо да се разбере, че не с всеки могат  да се споделят. Ето каква е класацията:  5. Рак Не тряб...
 3. Телец (20 април - 20 май)
Едно нещо, което Телците обичат, е поредност и изясненост, тъй че всяко укриване на информацията е червен байрак за тях. Въпреки че не е толкоз взискателен, колкото Девите, Телецът постоянно употребява бавния и постоянен метод - напълно оценявайки обстановката и претегляйки плюсовете и минусите, преди да вземе решение. Всеки прекомерно ревнив продавач, който се пробва да улови Телеца в импулсна покупка, ще се провали с смут.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР