Има хора, които са напълно непроницаеми. Независимо колко дълго ги

...
Има хора, които са напълно непроницаеми. Независимо колко дълго ги
Коментари Харесай

Непроницаеми! Тези зодии са трудни за разгадаване

Има хора, които са изцяло непроницаеми. Независимо какъв брой дълго ги познавате и в каква връзка сте с тях, тези човеци не разрешават да надникнете зад фасадата им. Ето за какво непрестанно се постанова да се питате какво става в душата им – щастливи ли са, влюбени ли са, тъжни ли са? Замислят ли нещо сега? Наистина нямате никаква визия. Интересно е, че това се отнася най-много за три от дванайсетте зодии. Те са извънредно потайни и са си построили непробиваема ризница. Ето за кои знаци става дума:

Водолей

Водолеят може да бъде разказан като извънземния измежду зодиите. Това се дължи най-много на обстоятелството, че хората, родени под този знак, са изключително ексцентрични и мозъкът им работи друго от този на останалите. Ето за какво от време на време наподобява, че Водолеите са пристигнали от друга планета. Лицето им е непроницаемо и не издава нищо. Така да вземем за пример се случва да седят спокойни и отпуснати до вас, само че в това време да са обмислили и скроили шест разнообразни проекта. Разбира се, единствено в главата. Най-вероятно ще ви опишат за желанията си едвам когато се наложи – в случай че въобще. Освен това доста Водолеи се затрудняват да приказват за възприятията си (ако изобщо ги имат!). Нищо чудно, че този знак постоянно наподобява безсърдечен и  отчужден. За да разберете Водолея, на първо място би трябвало да му дадете независимост. Само тогава има възможност да се разкрие и да разчупи бронята си.

Скорпион

Може да се каже, че Скорпионът е най-загадъчният знак. Невъзможно е да разберете какво става в душата му. Когато си е сложил цел, най-вероятно няма да я разиска с вас, а напряко ще я реализира, и то безкомпромисно. Скорпионите заобикалят да приказват за усеща и се преструват, че всичко е супер. Тайно обаче към този момент възнамеряват отмъщението си. Някои от тях заравят толкоз надълбоко страстите си, че от време на време самите те не намират достъп до тях. А в действителност възприятията на Скорпиона са извънредно мощни – дотолкоз, че е кадърен на голяма и безгранична обич. Но може би тъкмо това го плаши…? Сигурно в никакъв случай няма да научите! Защото  опитате ли се да диалозите вашия Скорпион, да го „ затоплите “ и прозрете, най-вече след няколко опита ще се провалите  безславно и най-после ще се предадете. Едва след години правилно другарство или партньорство може да разчитате, че Скорпионът ще ви разкрие някои свои страни. Разбира се, не всички. Би било прекомерно рисковано…

Близнаци

Близнаци ли? Не са ли те като отворена книга? Не напълно! Близнаците са изключително общителни и обичат да разменят злословия, но… единствено когато се отнася за другите! Всичко, което визира тях – проектите, задачите и изключително възприятията им, - избират да запазят за себе си. А и за какво да издават най-съкровените си секрети? Би било неуместно! Тогава, първо, би се наложило да понесат отговорност за някои свои думи и действия и второ, дребните им неистини елементарно биха лъснали на показ. Близнаците обичат да показват истината по този начин, както им изнася сега. Разбира се, по този начин би ви било още по-трудно да разгадаете този знак. За да прозрете Близнаците, е значимо да изградите с тях откровена и дълбока връзка и да им посочите границите. Едва когато Близнакът забележи, че държите на честността и неговото дъра-бъра не ви впечатлява, последователно ще ви се разкрие.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР