Има хора, които са истински магнит за лош късмет и

...
Има хора, които са истински магнит за лош късмет и
Коментари Харесай

Лошият късмет ги преследва: Тези 3 зодии са магнит за неприятности

Има хора, които са същински магнит за неприятен шанс и неприятности. А съгласно астролозите те са представители на тези три зодиакални знака.

Овен

Овните са познати със своята активност и импулсивност, които постоянно ги излагат на огромни неприятности. Заради целеустремения си темперамент, те попадат в конфликтни обстановки. А поради желанието си да наложат мнението си по всички въпроси, могат да изгубят много другарства.



Лъв

Лъвът е харизматичен и доминантен знак, който желае да бъде в центъра на вниманието непременно. Нежеланието му да бъде по-отстъпчив и прекомерно тесногръд би могло да го изложи на неприятности. За да избегнат споровете и проблемите в офиса или вкъщи, Лъвовете би трябвало да работят над своето умеене да поддържат връзка с другите и да одобряват и непознато мнение понякога.



Скорпион

Скорпионите са извънредно буйни, настъпателни, амбициозни натури. Те обичат драмите и операциите, а това може да ги вкара в непредвидени спорове. Имат потребност от повече самоконтрол. Също по този начин би трябвало да се опитат да управляват страстите си.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР