Има хора, които са добри, имат силна интуиция и лесно

Има хора, които са добри, имат силна интуиция и лесно ...

Най-добрите съветници сред зодиите.


Има хора, които са добри, имат силна интуиция и лесно различават правилно от грешно. Те са тези, към които се обръщаме, когато сме изправени пред проблем или имаме нужда от съвет. И в тази част от характера, астрологията има пръст.

Някои зодии са доста по-интуитивни от други и служат като морален учител за останалия свят. Те притежават честност, почтеност и са много отговорни. Рядко проявяват арогантност и злоба и  винаги може да разчитате на тях.
Вижте зодиите, чиито съвети трябва да слушате. Козирог Ако искате да подобрите поведението си към околните, най-добре се обърнете към представител на зодията Козирог. Техните най-често срещани черти в характера са лоялност, кураж и търпение. Рядко ще ги видите да реагират импулсивно и винаги премислят всяко свое действие. Поставят си високи цели, към които се стремят и накрая ги постигат. Може би, най-негативната им черта е работохолизмът и прекалената отдаденост към професионалния живот. Затова, ако имате близък, който е от тази зодия, задължително се обърнете към него за съвет.  Лъв Те са свикнали хората да се обръщат към тях за всичко. Обичат да са център на внимание и самочувствието им се вдига още повече, когато някой иска съвет от тях. Но те с право са морален учител за околните, тъй като притежават смелост, лоялност и имат високо ниво на почтеност. Няма да избягат от отговорност, а напротив -ще я погледнат право в очите. Използват повече ума си отколкото физическите си качества, което ги превръща в надеждна опора в труден момент. Никога няма да ви дадат грешен съвет и ще се опитат да се поставят на ваше място. По този начин ще погледнат ситуацията от вашата гледна точка, за да ви помогнат максимално.  Останалите зодии, чиито съвети трябва да следвате - четете в tialoto.bgПо публикацията работи: Дарена Найденова

Източник: dnes.bg